Obavijesti Video Pretražite Navigacija
preminuo i muškarac iz BMW-a

Poznat uzrok užasa kod Mostara: Vozači BMW-a i Mercedesa pijani se utrkivali, trogodišnja djevojčica bori se za život, obitelj joj poginula

Aktualno Galerija Automobili iz prometne nesreći - 1 Automobili iz prometne nesreći - 1 Foto: pixell Automobili iz prometne nesreći - 3 Automobili iz prometne nesreći - 3 Foto: pixell Automobili iz prometne nesreći - 4 Automobili iz prometne nesreći - 4 Foto: pixell +0 Automobili iz prometne nesreći - 2 Galerija 1/4 >>
U subotu navečer dogodila se nesreća na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Buna - Zaton južno od Mostara.

Četiri osobe su smrtno stradale, a četiri su teško ozlijeđene u stravičnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Buna - Zaton južno od Mostara.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Pojačajte oprez u prometu! Pokrovitelj Osiguraj.me Pojačajte oprez u prometu: Najviše nesreća događa se na suhim kolnicima, i to u vrijeme putovanja s posla

Jedna od ozlijeđenih osoba, zadobila je ozljede opasne po život, piše Avaz. Smrtno su stradali B. K. (35),M.K.(34) i R. K. (9) koji su se nalazili u automobilu Renault Scenic te M. P. (46) iz automobila BMW X5.  Stradali iz Renaulta su članovi obitelji, te su stradali supružnici i dijete.

Teška prometna nesreća uzrokovana je prekomjernom konzumacijom alkohola i utrkom automobila, neslužbeno doznaje Klix.ba.

U alkoholiziranom stanju su se utrkivali M.P. u vozilu BMW X5 i M.D u Mercedesu kojem je izmjereno 2.5 promila alkohola u krvi. Smrtno je stradao hercegovački biznismen Mate P. koji je upravljao BMW-om, a koji se tom prilikom s prijateljem vraćao s jednog krštenja.

Oni su se utrkivali iz smjera Mostara prema Čapljini i u mjestu Buna-Zaton u blizini Bunskih kanala usmrtili gotovo čitavu obitelj koja je putovala iz suprotnog smjera.

Trogodišnja djevojčica iz automobila, čiji su roditelji i brat poginuli u nesreći, nalazi se u bolnici i liječnici joj se bore za život, javlja Dnevni Avaz. 

Uviđaj na mjestu nesreće trajao je pet sati zbog čega je bio obustavljen promet na magistralnoj cesti koja od Mostara vodi prema Čapljini i Metkoviću.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene