Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ruska posada molila gorivo

Ruski brod ostao bez goriva, gruzijski mornari mu poručili: ''Je*i se! Uzmite vesla u ruke i veslajte''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj gruzijski opskrbni brod navodno odbija ruskom brodu dati gorivo. Rusima je časnik gruzijskog broda poručio da uzmu vesla u ruke i veslaju.

Bivši ukrajinski veleposlanik u Austriji Oleksander Šerba objavio je na Twitteru snimku koja prikazuje razgovor gruzijskog opskrbnog broda s nepoznatim ruskim brodom.

Čovjek koji se na snimci predstavio kao prvi časnik gruzijskog plovila na engleskom je upitao posadu drugog broda, koji je trebalo opskrbiti, jesu li iz Rusije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rat u Ukrajini FOTO/VIDEO Kilometrima dug konvoj ruskih tenkova ide prema Kijevu. Rusi su se približili najvećoj ukrajinskoj nuklearki

Kada mu je muškarac s drugog broda odgovorio da je riječ o ruskoj posadi, časnik gruzijskog broda na ruskom im je odgovorio da im odbijaju natočiti gorivo.

''Ruski brode, je*i se!'' poručio je gruzijski časnik, a drugi je mornar dobacio ''prokleti okupatori''.

Pročitajte i ovo Ana Malbaša Izbjeglice iz Ukrajine Veliko srce u teškim vremenima: ''Nema Poljaka koji mi nije rekao da je riječ o njihovoj braći i sestrama''

Ruski sugovornik na kraju je zamolio: "Uz dužno poštovanje, ostavimo politiku po strani. Ostali smo na benzinskim parama!"

"Ako ostajete bez goriva, slobodno uzmite vesla. Slava Ukrajini, slava herojima", poručio je Rusima časnik gruzijskog broda.

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene