Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Polufinale SP-a

Na tribine se neplanirano vraća i navijačica koja nogometašima donosi sreću: Tko će sve bodriti Vatrene u Dohi?

Aktualno Galerija Političari uz Vatrene - 3 Političari uz Vatrene - 3 Foto: DNEVNIK.hr Predsjednik Milanović sa suprugom Sanjom na susretu Hrvatske i Belgije - 3 Predsjednik Milanović sa suprugom Sanjom na susretu Hrvatske i Belgije - 3 Foto: Goran Stanzl/Pixsell Predsjednik Milanović sa suprugom Sanjom na susretu Hrvatske i Belgije - 1 Predsjednik Milanović sa suprugom Sanjom na susretu Hrvatske i Belgije - 1 Foto: Goran Stanzl/Pixsell Andrej Plenković sa sinom u Katru - 4 Andrej Plenković sa sinom u Katru - 4 Foto: Vlada RH +3 Ministar Ivan Paladina sa sinom u Katru - 14 Galerija 1/8 >>
Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović neplanirano je otputovala u Katar, i to iz Ukrajine, gdje je boravila proteklih dana. Na tribinama će Vatrene bodriti još poznatih lica.

Vatreni kažu da im bivša predsjednica donosi sreću pa im dolazi opet. Za Dnevnik Nove TV otkrila je da je utakmicu s Brazilom gledala iz Ukrajine, a dobila je i brojne čestitke od tamošnjih prijatelja.

Nogometaše će u polufinalu bodriti i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, a u Katru ćemo moći vidjeti i predsjednika Hrvatskog sabora Gordan Jandroković koji dolazi na poziv domaćina države Katar. Uz njega će biti supruga Sonja Jandroković.

"Predsjednik Sabora podržat će hrvatsku nogometnu reprezentaciju koja je po drugi put zaredom ušla među četiri najbolje reprezentacije svijeta. Želimo još jednu pobjedu Hrvatske i ulazak u finale Svjetskog prvenstva!", poručuju iz Sabora. 

Iz prve ruke prošlu je utakmicu je pratio i bivši ministar financija.

"Svaka čast, bili smo malobrojni na tribinama, ali bilo nas je dovoljno da damo podršku igračima", kazao je Marić.

Premijer je utakmicu s Brazilom gledao je u društvu mediteranskih premijera, a ovu protiv Argentine gledat će u Hrvatskoj.

Ministri sporta i financija polufinale će pratiti s obitelji.

"Mislim da će biti napeto. Ići ćemo u produžetke i na penale pobijediti", kazao je ministar financija Marko Primorac, dok ministrica turizma Nikolina Brnjac smatra da su Vatreni već sada napravili ogroman rezultat.

Hrvatska protiv Argentine za finale igra sutra u 20 sati po hrvatskom vremenu na stadionu Lusail u Dohi.

U Katru su već bili bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, predsjednik Zoran Milanović u pratnji supruge Sanje Musić Milanović, premijer Andrej Plenković bio je na tribini na utaknici protiv Japana, a ministar Ivan Paladina u Katar se zaputio na utakmicu s Brazilom. 

Pročitajte i ovo Nogomet i ekonomija - 1 Ubiru se plodovi Za Vatrene se i krediti dižu, dresovi prodaju i za pedeset tisuća kuna! "Situacija je euforična"

Pročitajte i ovo Zoran Milanović prati utakmicu u Čileu U HRVATSKOM KLUBU Milanović navija iz Čilea: "Neka se oznoje Brazilci, Hrvatska nikada nije autsajder"

Premijer Plenković četvrtfinale je pratio Španjolskoj, na devetom summitu EU MED 9 skupine. No zbog utakmice i pobjede Vatrenih EU MED je u jednom trenutku pao u drugi plan te je premijer zajedno s drugim liderima gledao napetu utakmicu. Svih devet lidera zapljeskalo je pobjedi Vatrenih.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene