Zoran Milanović prati utakmicu u Čileu
Zoran Milanović prati utakmicu u Čileu Foto: Twitter Ured predsjednika

Zoran Milanović utakmicu gleda u hrvatskom klubu u Čileu.


Predsjednik Zoran Milanović je u Čileu, a posjet je danas započeo u Antofagasti, gradu i istoimenoj regiji Čilea, susretom s izaslanicom čileanskog predsjednika u toj regiji Karen Behrens, priopćio je u petak predsjednikov ured.

No, to ga nije spriječilo da nakon obavljenog posla pronađe vremena  gledati utakmicu Hrvatska i Brazil u hrvatskom klubu Sokol u Antafagosti.

Zoran Milanović Predsjednik Milanović na prvom putovanju u zemlju čiji pradjed predsjednika dolazi iz Hrvatske

Zoran Milanović u posjetu Čileu Milanović u Čileu, izaslanica čileanskog predsjednika poručila: "Potomci Hrvata imaju veliki ugled i utjecaj u ovoj regiji"

"Ne dati se impresionirati. Neka se oznoje Brazilci, Hrvatska nikada nije autsajder. Ući među osam na svijetu već je sjajno, ali s time se ne treba zadovoljiti”, predsjednik Milanović uoči utakmice Hrvatske i Brazila koju gleda u hrvatskom klubu Sokol u Antafagosti u Čileu", poručeno je iz njegova ureda s prigodnim fotografijama gdje s Hrvatima gleda važnu utakmicu.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju