Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatra u Teškentu

VIDEO Ogromna eksplozija zatresla najveći grad u srednjoj Aziji: Poginuo tinejdžer, 162 osobe ozlijeđene

Eksplozija u Uzbekistanu
Eksplozija u Uzbekistanu Canva/X
Aktualno Galerija Eksplozija u Uzbekistanu Eksplozija u Uzbekistanu Foto: Canva/X Eksplozija skladišta u Uzbekistanu Eksplozija skladišta u Uzbekistanu Foto: Afp Eksplozija skladišta u Uzbekistanu Eksplozija skladišta u Uzbekistanu Foto: Afp +0 Eksplozija skladišta u Uzbekistanu Galerija 1/4 >>
Nakon eksplozije u skladištu koje se nalazi u blizini međunarodne zračne luke, uslijedio je golemi požar. Zasad nema informacija o žrtvama.

Ogromna eksplozija, nakon koje je uslijedio veliki požar, dogodila se u četvrtak rano ujutro u skladištu u glavnom gradu Uzbekistana Taškentu

Pročitajte i ovo Brod s dorgom Udar na kartele VIDEO Elitne postrojbe u filmskoj akciji pohvatale krijumčare kokaina: "Ovo je najveća zapljena u povijesti naše zemlje"

Društvenim mrežama kruži nekoliko snimaka koje pokazuju ogroman stup vatre i dima koji sukljaju noćnim nebom, javljaju novinske agencije Reuters i AFP pozivajući se na izvješća lokalnih medija.

Eksplozija se dogodila u skladištu u blizini zračne luke u Taškentu, javlja Reuters pozivajući se na lokalnu novinsku stranicu Daryo.

Jedna je osoba poginula, a 162 su ozlijeđene. Kako javlja tamošnje ministarstvo zdravstva, smrtno je stradalo 16 ili 17 godina staro dijete, a 24 osobe su zaprimljene u bolnicu, piše CNN.

U komentarima na društvenim mrežama neki od korisnika kažu da se udar nakon eksplozije osjetio i 30 kilometara daleko. 

Pročitajte i ovo Monterrey Na sjeveru Meksika Jezivo otkriće na ulicama grada: Pronađeni raskomadani dijelovi tijela, a poruke daju naslutiti što leži u pozadini

Ruska državna novinska agencija Tass, pozivajući se na Ministarstvo unutarnjih poslova Uzbekistana, objavila je da je požar izbio u jednom od skladišta u gradskoj četvrti Sergeli nakon što je objekt pogodio grom.

Skladište je bilo u vlasništvu Inter Logistics LLC, priopćilo je ministarstvo, a prenosi Tass.

Čini se da letovi nisu prekinuti te da je zračni promet iz međunarodne zračne luke u Taškentu tijekom noći i u četvrtak ujutro po lokalnom vremenu tekao normalno, pokazuju podaci Flightradar24.

Pročitajte i ovo Qin Gang, kineski ministar vanjskih poslova Misterij nestalih dužnosnika Smijenjeni ministar imao je izvanbračnu aferu s poznatom TV voditeljicom: Iz Vlade izbjegavaju odgovoriti na pitanja

S gotovo 3 milijuna stanovnika Taškent je najveći grad u srednjoj Aziji, bivšoj sovjetskoj državi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene