Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako su online komentatori fotografija koje su se proširile internetom, razumljivo, zaključili da su lažnjaci, javio se muškarac koji tvrdi da nije tako


Kada su se na internetu pojavile fotografije čudovišta u dolini blizu Pekinga, online komentatori su, razumljivo, bili skloni tome da ih proglase lažnjacima, piše Independent.

Vezani članci Slika nije dostupna Otkriveno zašto su im scene tako strastvene! Slika nije dostupna 50 nijansi sive: Procurile prve fotografije sa seta

No, fotografije na kojima je stvorenje nalik Gollumu iz Gospodara prstenova su, čini se, prave, a ne fotomontaža.

'Sličnost je zastrašujuća'

Njihov autor je kineski turist koji je tvrdio da se susreo s čudovištem nalik čovjeku, ali s ogromnim ušima. On i njegovi prijatelji kampirali su u divljini kada je uočio stvorenje. Prije nego je pobjeglo mobitelom je uslikao niz fotografija koje su se proširile kineskim društvenim mrežama, a onda se javio komentator koji je rekao kako misli da može objasniti bizarnu pojavu.

FOTO: Iz jezera izronilo čudovište

Iako se njegove tvrdnje ne mogu provjeriti, objasnio je da je glumac amater i da je zapravo on na slikama - kostimiran. 'Tijekom vikenda prijatelji i ja otišli smo u planine kako bi snimili mini SF film. Dok sam urinirao iskočio je netko, uslikao me i pobjegao', objasnio je.

 Fotografiju 'čudovišta' pogledajte OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook