Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjerujete objašnjenju?

Turist koji je sve fotografirao tvrdi: Čudovište doista postoji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su online komentatori fotografija koje su se proširile internetom, razumljivo, zaključili da su lažnjaci, javio se muškarac koji tvrdi da nije tako

Kada su se na internetu pojavile fotografije čudovišta u dolini blizu Pekinga, online komentatori su, razumljivo, bili skloni tome da ih proglase lažnjacima, piše Independent.

Pročitajte i ovo Poznato talijansko odredište Lake Garda Niz incidenata u susjedstvu Tragedija na poznatom jezeru: Utopila se mlada žena Ilustracija Svađa u Zadru Za vožnju od šest kilometara taksist tražio 100 eura, čovjek odbio platiti: "Zovite policiju, a ja ću pričekati"

No, fotografije na kojima je stvorenje nalik Gollumu iz Gospodara prstenova su, čini se, prave, a ne fotomontaža.

'Sličnost je zastrašujuća'

Njihov autor je kineski turist koji je tvrdio da se susreo s čudovištem nalik čovjeku, ali s ogromnim ušima. On i njegovi prijatelji kampirali su u divljini kada je uočio stvorenje. Prije nego je pobjeglo mobitelom je uslikao niz fotografija koje su se proširile kineskim društvenim mrežama, a onda se javio komentator koji je rekao kako misli da može objasniti bizarnu pojavu.

FOTO: Iz jezera izronilo čudovište

Iako se njegove tvrdnje ne mogu provjeriti, objasnio je da je glumac amater i da je zapravo on na slikama - kostimiran. 'Tijekom vikenda prijatelji i ja otišli smo u planine kako bi snimili mini SF film. Dok sam urinirao iskočio je netko, uslikao me i pobjegao', objasnio je.

 Fotografiju 'čudovišta' pogledajte OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene