Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez objašnjenja

FOTO: Iz jezera izronilo čudovište

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igrajući se pored jezera Panama blizu mjesta Cerro Azula u Panami, nekolicinu dječaka, pišu svjetski mediji, napalo je 'čudovište', koje su mnogi već prozvali Gollum, po poznatom liku uz Tolkienove trilogije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Morsko čudovište ZNANSTVENICI TVRDE U moru postoji mega lignja veličine školskog autobusa Slika nije dostupna Predator u akciji Nepoznato 'čudovište' noću siše krv, zasad stradalo oko 200 životinja

Ovo uistinu čudno stvorenje, za čije slike zasad nema racionalnog objašnjenja, navodno banulo ispred dječaka izlazeći iz pećine skrivene iz obližnjeg slapa. Prestravljeni stvorom i njegovom iznenadnom pojavom, dječaci su to shvatili kao prijetnju te su u panici posegnuli za kamenjem i njime ga nasmrt kamenovali.

Kad su se uvjerili da je stvorenje mrtvo, bacili su ga nazad u jezero te pobjegli. 'Samo sam jednom vidio to stvorenje, a to je bilo u Jacksonovom filmu i Tolkienovim knjiigama', kazao je lokalnim medijima jedan od dječaka koji je bio na mjestu događaja. Čitav događaj, dječaci su ispričali roditeljima, koji im nisu vjerovali, no kad su i sami došli do obale jezera i vidjeli 'Golluma' kako nepomično leži na stijenama, zanijemili su.

Panamski stručnjak iz nacionalnog ureda za zaštitu okoliša, Melquiades Ramos, rekao je lokalnim medijima kako će se istražiti porijeklo ovog nepoznatog bića. Zoolog Jacobo Arauz, s druge strane, već je ponudio jedno moguće rješenje za sluzi prekriveno, ćelavo stvorenje, a to je da se radi o mutaciji, i to vjerojatno mutaciji ljenjivca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene