Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rat i razaranja

FOTO Prah i pepeo: Ovo je ostalo od grada u kojem se Asadu nekoć klicalo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Homs, nekoć grad pun života i grad u kojem je sirijski predsjednik Bašar al Asad bio dobrodošao, u samo dvije godine pretvoren je u devastiranu ruševinu.

'Sirijska povijest piše se u krvi njezinog naroda i to se događa pred našim očima', izjavio je britanski premijer David Cameron u Washingtonu, na putu za sastanak s američkim predsjednikom Barackom Obamom, prenosi Business Insider.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napad sve manje izgledan Amerika 'zagrizla' ruski plan za Siriju Slika nije dostupna Napad sve neizvjesniji VIDEO Pogledajte Kerryjev 'gaf' koji je omogućio nastanak ruskog plana za Siriju

>> Sirijci prozivaju Izrael: Gađali su nas bombama s osiromašenim uranom!

Brojke su neumoljive - 80.000 mrtvih u dvije godine krvavih sukoba u Siriji, a kao pravi dokaz količini razaranja u toj zemlji, služi i fotogalerija koju prenosimo i koja zorno prikazuje grad Homs, kako izgleda sada i kako je nekad izgledao.

Grad Homs u potpunosti je uništen. Ulice kojima su nekad prolazile tisuće građana, izgledaju kao post apokaliptični prizori. Grad u kojem se sirijskom predsjedniku Asadu nekoć kolicalo, danas vlada sablasan muk i odjekuju samo eksplozije.

Pogledajte galeriju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene