Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbila ga majka

FOTO: Majmun s putovnicom otputovao u novi dom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majmunčić Bili ima putovnicu sa slikom i imenom. Iako nije prava, poslužila mu je na letu iz Birminghama za Frankfurt na koji je otputovao jer ga je odbila njegova biološka majka.

S putovnicom u rukama i spremnim osmjehom, tromjesečni majmunčić je putnik na prijamnom pultu u zrakoplovnoj luci. Čimpanza Bili svoje je suputnike zbunila kada se smjestila u sjedalo s kartom u jednom smjeru za novi život u njemačkom zoološkom vrtu, piše Daily Mail. Budući da je bio omotan u bijelu pamučnu deku Bila se moglo zamijeniti za dijete.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Penjala se po zgradi Odbjeglu čimpanzu hvatalo 70 policajaca Slika nije dostupna Preslatko prijateljstvo Zagrljaj koji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim!

Odbila ga je njegova majka Maringa u zoološkom vrtu Twycross u Leicesterhireu zbog čega putuje u novi dom. Kim Riley, glasnogovornica zoološkog vrta Twycross doputovala je prije nekoliko dana kako bi se upoznala s čimpanzom i kako bi se čimpanza privikla na nju. U zoološkom vrtu su ga mlijekom hranili svaka dva sata nakon što ga je ostavila majka.

‘Kada je rođen, majka jednostavno nije bila zainteresirana za njega. Ponekad se dogodi da kada čimpanza prvi puta postane majka, ne želi imati posla s mladuncem. Nadali smo se da će se zbližiti, ali nakon dva ili tri dana Biliju je bilo hladno i bio je gladan, pa smo ga morali izvaditi iz kaveza’, rekla je Kim te dodala kako je nova Bilijeva majka trenirana da se brine o njemu , da ga održava na toplini I odvodi ga kod čuvara na hranjenje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene