Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sinovi šefa i drugog najjačeg čovjeka meksičkog najmoćnijeg narko kartela, bave se zanimljivim aktivnostima na svojim Twitter profilima. Važu novac, nose "igračke" u kino, imaju kolekciju zlatnih i srebrnih kalašnjikova...


Serafin Zambada Ortiz nije običan meksički 23-godišnjak. On je sin šefa za logistiku meksičkog narko kartela Sinloa. Prošlog tjedna privela ga je Američka policija nakon što pješice prešao granicu Meksika i Arizone.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Narko selfie': Nećete vjerovati kako narko karteli koriste društvene mreže Slika nije dostupna FOTO I ovo je oružje meksičkih narko kartela

Kartel u kojem je njegov otac visoko pozicioniran i kojeg vodi Joaquin "El Chapo" Guzman, trenutno opskrbljuje 80 posto tržišta droge u Chicagu, prenosi Business Insider.

'Narko selfie': Nećete vjerovati kako narko karteli koriste društvene mreže

U niže priloženim objavljenim statusima na Twitteru, jasno je kako Ortiza ne zabrinjavaju moguće zakonske reprekusije oko njegovih aktivnosti i "nestašluka".

"Partijamo i... brinemo se o sebi", stoji napisano u statusu ispod fotografije zlatnih i srebrnih kalašnjikova.

"Vaganje novca", stoji u statusu ispod fotografije s gomilom novca.

Ortiz ima i Facebook stranicu na kojoj se nalauze fotografije muškaraca odjevenih u vojnu opremu i koji drže oružje.

Jedan od sinova samog vođe kartela isto ima korisnički račun na Twitteru pod nazivom @AlfredoGuzma. Njegovi statusi prikazuju luksuzan život, naoružane čuvare te druge situacije koje idu uz život unutar narko kartela.

Alfredo Guzman tako u kino nosi "igračke" za umirivanje emocija, a voli to dokazati i fotografijom. "Donio sam igračku u slučaju da se pobude emocije", napisao je u statusu na Twitteru.