Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlasti na Floridi priopćile su kako je 17-godišnji učenik srednje škole u mjestu Sarasota organizirao lanac prostitucije i to u blizini same škole.


Pod optužbom za trgovinu maloljetnih osoba, u petak je u američkoj saveznoj državi Florida uhićen jedan 17-godišnjak, piše Fox news.

Vezani članci Dnevna svjetla obvezna su za sve vozače od 1. studenog Moguće su i kazne: MUP je poslao važnu obavijest za sve vozače, ali i bicikliste Ilustracija Pakistanac mu hakirao profil, a devet mjeseci nakon što je sve prijavio na vrata mu banula policija: "Sad sam stvarno ljut, netko za to mora odgovarati"

Policija je potvrdila najmanje jedan slučaj prostitucije koje može povezati s njim. Taj je slučaj doveo do uhićenja 21-godišnjeg Johna Michaela Moshera. John je, naime, optužen da je platio 40 dolara i bocu alkoholnog pića za seks s 15-godišnjom djevojčicom.

Rektor podvodio studentice u zgradi Sveučilišta!

Još se jedno uhićenje očekuje tijekom tjedna, potvrdili su u policiji. Svodnik je otkriven kada se četvero učenika obratilo tajništvu škole.

Prema njihovim izjavama, najmanje je još jedan učenik sa 17-godišnjim tinejdžerom tijekom ljeta skovao plan kako će podvoditi djevojke iz škole.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook