Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nalaz obdukcije

FBI potvrdio: Pronađeni ostaci pripadaju nestaloj youtuberici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nalazi obdukcije pokazuju da ostaci koje je policija pronašla u nacionalnom parku u Wyomingu odgovaraju nestaloj 22-godišnjakinji Gabby Petito.

Gabby Petito nije viđena otkad se njezin zaručnik Brian Laundrie 1. rujna vratio kući s višemjesečnog izleta - bez nje. Njegova je obitelj policiji u petak rekla da ga nisu vidjeli tri dana. Policijski službenici Floride i agenti FBI-a proveli su vikend istražujući obližnje područje.

Nakon nalaza obdukcije, FBI je potvrdio da pronađeni ostaci pripadaju Gabby Petito, ali i dalje mole građane za bilo kakve informacije o odnosu između Petito i Laundrieja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VELIKA ISTRAGA U TIJEKU Smrt u nacionalnom parku: Par youtubera pregledavao snimke i uočio trag koji je doveo do pronalaska nestale djevojke

Pročitajte i ovo Ante Jukić iz Hrvatske gorske službe spašavanja Split Tražit će cijelu noć Voditelj potrage za nestalim mladićem otkrio nove detalje: ''Pronašli smo odjeću. Želja mu je bila da prepliva jezero''

Posmrtni ostatci youtuberice Petito pronađeni su u nedjelju u kampu u nacionalnoj šumi Bridger-Teton na istočnom rubu nacionalnog parka Grand Teton, priopćili su dužnosnici, prenosi CNN. Lokalne vlasti traže Laundrieja, koji nije viđen tjedan dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene