Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A sve zbog štapa

Farmera napalo 40 krokodila: Bjesomučno ga grizli sve dok nije preminuo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Jednog 72-godišnjeg farmera jutros je ubilo oko 40 krokodila nakon što je upao u njihov ograđeni prostor na obiteljskoj farmi gmazova, priopćila je policija.

Luan Nam pokušavao je maknuti krokodile iz njihovog kaveza u Kambodži gdje su položili jaja. U jednom trenutku životinja je zgrabila štap koji je siroti muškarac imao u rukama te ga je povukao u nastambu. 

Skupina gmazova navalila je na njega, rastrgavši mu tijelo na komade i ostavivši nastambu u Siem Reapu poplavljenu krvlju.

Tijelo je pronađeno nakon incidenta, ali policija je rekla da su muškarcu otkinuli ruku te ju progutali.

Farmeri u Kambodži često uzgajaju i prodaju krokodile kupcima u Kini, Tajlandu i Vijetnamu gdje se njihova koža može preraditi, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Poznati član zajednice Tragično pecanje s prijateljima: Nestalog ribara pronašli nakon nekoliko dana u krokodilu

Pročitajte i ovo Ilustracija Jezivi susret Muškarac zaspao na plaži, osjetio je da ga netko dira po nogama: Prizor koji je ugledao pamtit će do kraja života

"Dok je muškarac štapom tjerao krokodila iz kaveza, krokodil ga je uhvatio za štap i bacio u kavez. Tada su na njega nasrnuli i drugi krokodili, napadajući ga i grizući ga dok nije umro", rekla je policija. 

Dodao je da su ostaci tijela muškarca prekriveni tragovima ugriza.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pojavio se iznenada Muškarca krokodil ugrizao za nogu, spasio ga pas: "Čuvajte djecu, on se stalno mota ovdje"

Postoje brojne farme krokodila oko Siem Reapa, grada ulaza u slavne ruševine Angkor Wata. Gmazovi se drže zbog jaja, kože i mesa, kao i zbog trgovine mladima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene