Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Jednog 72-godišnjeg farmera jutros je ubilo oko 40 krokodila nakon što je upao u njihov ograđeni prostor na obiteljskoj farmi gmazova, priopćila je policija.


Luan Nam pokušavao je maknuti krokodile iz njihovog kaveza u Kambodži gdje su položili jaja. U jednom trenutku životinja je zgrabila štap koji je siroti muškarac imao u rukama te ga je povukao u nastambu. 

Skupina gmazova navalila je na njega, rastrgavši mu tijelo na komade i ostavivši nastambu u Siem Reapu poplavljenu krvlju.

Tijelo je pronađeno nakon incidenta, ali policija je rekla da su muškarcu otkinuli ruku te ju progutali.

Farmeri u Kambodži često uzgajaju i prodaju krokodile kupcima u Kini, Tajlandu i Vijetnamu gdje se njihova koža može preraditi, piše Daily Mail.

Ilustracija Tragično pecanje s prijateljima: Nestalog ribara pronašli nakon nekoliko dana u krokodilu

Ilustracija Muškarac zaspao na plaži, osjetio je da ga netko dira po nogama: Prizor koji je ugledao pamtit će do kraja života

"Dok je muškarac štapom tjerao krokodila iz kaveza, krokodil ga je uhvatio za štap i bacio u kavez. Tada su na njega nasrnuli i drugi krokodili, napadajući ga i grizući ga dok nije umro", rekla je policija. 

Dodao je da su ostaci tijela muškarca prekriveni tragovima ugriza.

Ilustracija Muškarca krokodil ugrizao za nogu, spasio ga pas: "Čuvajte djecu, on se stalno mota ovdje"

Postoje brojne farme krokodila oko Siem Reapa, grada ulaza u slavne ruševine Angkor Wata. Gmazovi se drže zbog jaja, kože i mesa, kao i zbog trgovine mladima.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju