Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mole za pomoć

Kako izgleda život stanovnika Kijeva dok je grad pod napadima? "Teško je. Ne želimo rat. Tu smo već tri noći i nemamo kamo"

Aktualno Galerija Anastasia Solodkaya tri noći provela je u podrumu u Kijevu - 1 Anastasia Solodkaya tri noći provela je u podrumu u Kijevu - 1 Foto: Anastasia Solodkaya Anastasia Solodkaya tri noći provela je u podrumu u Kijevu - 2 Anastasia Solodkaya tri noći provela je u podrumu u Kijevu - 2 Foto: Anastasia Solodkaya Anastasia Solodkaya tri noći provela je u podrumu u Kijevu - 3 Anastasia Solodkaya tri noći provela je u podrumu u Kijevu - 3 Foto: Anastasia Solodkaya +0 Anastasia Solodkaya tri noći provela je u podrumu u Kijevu - 4 Galerija 1/4 >>
Anastasia Solodkaya iz Kijeva već tri noći spava u podrumu s još troje odraslih ljudi i jednim dječakom na improviziranim ležajevima.

"Teško je. Ne želimo rat. Nismo učinili ništa loše. Recite im, objasnite im da to nije naš rat. Nemamo kamo otići. Daleko smo i sve je blokirano. Ako nešto možete učiniti, pomozite nam, molim vas", zavapila je Anastasia Solodkaya u videu koji je ustupila reporteru Dnevnike Nove TV Ivanu Čorkalu.

U videu pokazuje malenu prostoriju u koju jedva stane nekoliko improviziranih ležajeva, a u kojoj su već tri noći proveli četvero odraslih i jedan dječak. Svaka noć je neizvjesna, a strah se uvukao duboko.

Pročitajte i ovo Sean Penn - 1 Ruske nuklearne snage u stanju pripravnosti Traju žestoki napadi u cijeloj Ukrajini: Pao važan pomorski grad, pogođeno i skladište streljiva. Objavljeno koliko je Ukrajinaca do sada poginulo

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Upozorenje ili namjera? U borbenoj pripravnosti specijalne ruske snage: Prema Putinovoj naredbi imaju posebne zadatke i naoružanje

Solodkaya je u Kijev došla 2014. kada je bježala od sukoba u Donjecku, a sad ju je rat ponovno sustigao. Željela bi pobjeći iz Kijeva, ali nema kamo, kaže Solodkaya.

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene