Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pošiljka iz Nigerije

Evakuiran dio bostonske zračne luke radi sumnjivih torbi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog pronalaska dvije sumnjive putne torbe evakuirane su prostorije za teret kompanije Delta Airlines u bostonskoj zračnoj luci Logan International.

Pročitajte i ovo Ilustracija El Nino Gore kuće oko Melbournea, stradala je stoka, više od 2000 ljudi raseljeno, vlasti poručile: "Zabrinuti smo" Slika nije dostupna JEDINSTVENO ISKUSTVO Pilot nakon pada Kabula donio najveću odluku u karijeri: ''Da smo čekali još nekoliko minuta, ne bismo uspjeli''

Glasnogovornik zračne luke Phil Orlandella rekao je da su nakon pronalaska sumnjivih torbi s nigerijskom adresom, savezni dužnosnici naložili evakuaciju područja. Policija je priopćila da je evakuacija uslijedila nakon što su psi za pronalaženje eksploziva reagirali na sumnjivi miris u zgradi Delta Cargoa.

>> Sjeverna Irska: Bomba na parkiralištu zračne luke

>> Amerikanci preispituju mjere pretraživanja u zračnim lukama

Agenti i pirotehničari FBI-a trenutačno istražuju otkriće, a glasnogovornik Orlandella je rekao da nitko od putnika nije bio ugrožen jer se zgrada za teret nalazi oko kilometar i pol od putničkog terminala. Zračni promet na Loganu nije poremećen. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene