Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićene dvije osobe

Propao im plan: Pokušali prokrijumčariti tone kokaina u Europu u spremnicima banana

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Ekvadorske vlasti pronašle su 3,5 tone kokaina u dva odvojena slučaja zaplijene droge pronađene u spremnicima banana koji su bili namijenjeni za dostavu u Europu.

Jedan od spremnika bio je namijenjen za dostavu u Veliku Britaniju dok je drugi trebao biti isporučen u nizozemsku luku Rotterdam, izvijestila je policija u subotu.

U jednom slučaju, vlasti su presrele kamion koji je prevozio kontejner pri ulasku u luku Guayaquil i u njemu pronašli 92 kutije s ukupno 2300 paketa od jednoga kilograma kokaina.

U drugom kontejneru, koji je pronađen u istoj regiji, policija je zaplijenila 87 kutija u kojima je bilo 1218 paketa kokaina.

U svakom od oba slučaja zaplijene droge, uhićena je jedna osoba.

Pročitajte i ovo Droga i vojska POTVRDIO MORH Dnevnik Nove TV doznaje: Ponovno problemi s drogom u vojsci! Slijede im prekršajne i kaznene prijave

Pročitajte i ovo Sintetička droga speed dovršeno istraživanje Policijski ulov u Vinkovcima: Muškarac uhićen s kilogramom speeda, zaradio kaznenu prijavu

Incident se dogodio samo dan nakon što je ekvadorska policija pronašla kokain u stanu u gradu Manta, koji je bio sakriven u konzervama tune namijenjenima za izvoz.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene