Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kuća duhova

ŠOK U BOLNICI Dječak i djevojčica levitirali i hodali unatrag po zidu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica i dječak živjeli su u kući koja je navodno opsjednuta duhovima.

Devetogodišnji dječak u SAD-u hodao je unatrag po zidu dok je u njega u nevjerici gledalo uznemireno bolničko osoblje. Majka je tvrdi da su djecu opsjeli demoni.

Pročitajte i ovo U Niškoj banji ubijen 13-godišnjak Pretužno Užas u Srbiji: Dječak pronađen mrtav u potkrovlju, tukao se s prijateljem u improviziranoj teretani Ilustracija (Foto: AFP) Svećenici bili na edukaciji Egzorcizam ušao u 21. stoljeće: Istjerivanje demona sada moguće i putem mobitela

Nevjerojatni događaji službeno su dokumentirani nakon što su socijalna služba i medicinska sestra rekle kako su vidjele da dječak 'klizi' unatrag na zidu i stropu, piše Daily Mail.

Obje su bile šokirane kada su vidjele da dječak pluta na zraku nakon što su bile skeptične prema tvrdnjama majke da im je kuća opsjednuta duhovima i da su djecu opsjeli demoni.

Majka Latoye Ammons rekla je da je njezina 12-godišnja kćer također levitirala kod kuće te da je svo troje njezine djece pokazivalo znakove opsjednutosti.

U kući koju je unajmila Latoya Ammons u gradu Gary u američkoj saveznoj državi Indiana, službeno je više puta izveden egzorcizam svećenika katoličke crkve. Policija je promatrala neobična događanja u kući i šef lokalnih policijskih snaga kaže da je kuća opsjednuta. Nakon niza paranormalnih aktivnosti i policajci su odbili u kući ostati tijekom noći.

Za 500 eura seksom istjerivao đavla

Majka troje djece, 32-godišnja Ammons rekla je da se duhova riješila nakon što je podvrgnuta nekoliko egzorcizama, a ona se s djecom preselila u Indiannapolis.

Sve je počelo kada su se Latoya, njezina majka Rosa Campbell i troje djece preselili u unajmljenu kuću u ulicu Caroline u studenom 2011.

Uskoro su počeli primjećivati neobične incidente, poput roja muha u kući usred prosinca. Čuli su korake u podrumu te mokre otiske čizma u dnevnom boravku.

Teror se povećao 10. ožujka 2012. kada su u kuću došli prijatelji koji su izgubili blisku osobu. Ammos je u jednom trenutku otišla provjeriti kako je njezina 12-godišnja kćer. Prizor koji je ugledala u sobi izgledao je poput scene iz horor filma - djevojčica je levitirala iznad kreveta, bez svijesti.

Ammos se vrišteći spustila u prizemlje, a kada su ostali došli u sobu počeli su moliti da se djevojčica spusti. To se i dogodilo, a djevojčica kaže da se ničega ne sjeća.

Obitelj je potom kontaktirala crkve i vidovnjake. Vidovnjaci su rekli da je kuća opsjednuta s više od 200 demona, a djevojčica je pokazivala znakove da je opsjednuta. Mlađi je dječak znao sjediti u ormaru i pričati s dječakom kojeg nitko drugi nije mogao vidjeti.

I Ammons je ponekad, kaže, osjećala slabost i toplinu, a njezino bi se tijelo treslo. Potražila je i pomoć svog liječnika dr. Geoferyja Onyeukwua. Kada bi ga vidjela, djeca bi na njega potiho psovala.

Psihijatri su ustanovili da je Ammons potpuno psihički zdrava. Socijalna radnica zadužena za ovaj slučaj Valerie Washington također je posvjedočila da je tijekom razgovora sa najmlađim dječakom u bolnici on počeo režati, a oči su mu se izokrenule. I psiholozi su u izvještajima naveli kako dječak izgleda opsjednuto kada mu se postavljaju pitanja koja mu se ne sviđaju.

Socijalna radnica jednom je prilikom s policajcima ušla u kuću koju su fotografirali i snimali, a kasnije kada su pregledavali fotografije, na njima su se vidjela lica kao u maglici. Nakon što se obitelj preselila u Indiannapolis, kažu da više ne osjećaju opsjednutost. Ipak, u tu kuću uselili su novi stanari, a vlasnik kuće kaže da više nitko nije prijavio incidente.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene