Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljski čovjek

Drugo lice Gadafija: Svrgnuti vođa u ulozi brižnog djeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U javnost je izašla jedna od privatnih snimki Gadafija tijekom druženja s članovima obitelji.

Video snimku objavila je agencija Reuters, a nastala je 2005. godine u kompleksu Bab al-Aziziya u Tripoliju, kojeg su nedavno osvojili i opljačkali pobunjenici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rodno mjesto Gadafija Libijski pobunjenici ušli u Sirt, naišli na žestok otpor i povukli se Slika nije dostupna Ako uđu zemlju Niger kaže da će glede Gadafija poštivati obveze prema sudu

U jednom od podignutih šatora unutar tog kompleksa Gadafija se može vidjeti u ulozi brižnog djeda, kako se igra s unučadi. Njegov sin Saadi napravio je snimku koju je danas objavio Reuters.

Gdje se trenutno nalazi svrgnuti linijski vođa još uvijek nije poznato, ali se u javnosti nije pojavljivao već nekoliko mjeseci. Svojim sljedbenicima nedavno se uspio obratiti tek putem audio poruka, koje je prenosila arapska televizija.

Prošlog tjedna Gadafijeva prva žena, zajedno s dvoje sinova i kćeri, stigla je u Alžir, dok je jučer u Niger stigao konvoj iz Libije, ali tamošnje vlasti izvijestile su kako se u konvoju nije nalazio i Gadafi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene