Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Letio iz Tivta za Moskvu

Drama u zraku: Pilot Montenegro Airlinesa pao u nesvijest tijekom leta, avion prinudno sletio

Avion Montenegro Airlinesa (Foto: Twitter/Montenegro Airlinesa)
Avion Montenegro Airlinesa (Foto: Twitter/Montenegro Airlinesa) Twitter/Montenegro Airlinesa
Aktualno Galerija Avion Montenegro Airlinesa (Foto: Twitter/Montenegro Airlinesa) Avion Montenegro Airlinesa (Foto: Twitter/Montenegro Airlinesa) Foto: Twitter/Montenegro Airlinesa +0 Pilotu aviona pozlilo (Screenshot: Flight Radar) Galerija 1/2 >>
Putnički avion Montenegro Airlinesa koji je iz Tivta letio prema ruskom aerodromu Moskva-Domodedovo, prinudno je sletio u ruskom gradu Kaluga.

Do prinudnog slijetanja u Kalugu je došlo nakon što je pilot tijekom leta pao u nesvijest, a do incidenta je došlo nadomak Moskve. Prema izvorima iz zrakoplovnih agencija, zapovjedniku posade aviona pozlilo je i srušio se.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oglasio se alarm za požar OPET U PROBLEMIMA Airbus Malaysie Airlinesa prinudno sletio u Australiju Slika nije dostupna Nesreća u Rusiji Sedam mrtvih u prinudnom slijetanju ruskog Antonova

U tim trenucima avionu je već smanjena visina leta kako bi sigurnije sletio u Moskvi. "Zbog toga je izvršeno prinudno slijetanje na aerodrom u Kalugi", prenose ruski mediji.

Kopilot je nakon komunikacije s dispečerima preuzeo kontrolu nad avionom. Donesena je hitna odluka o prinudnom slijetanju u zračnu luku Kaluga. Slijetanje je obavljeno prema protokolu i nema ozlijeđenih.

Iz zračne luke u Kalugi potvrđeno je prinudno slijetanje i izvanredna situacija u avionu Montenegro Airlinesa. Putnici su odvedeni na jedan od terminala, a na avionu su liječnici i granična policija, piše ruski OTR. Nema informacija o zdravstvenom stanju pilota.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene