Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prisilno sletio

Drama na nebu iznad Beograda: Putnica preminula u zrakoplovu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zrakoplov na putu za Niš prisilno je sletio u Beograd jer je jednoj putnici pozilo. Nažalost, liječnici joj nisu uspjeli pomoći te je preminula.

Na nebu iznad Srbije u utorak navečer odvijala se prava drama nakon što je jednoj putnici u zrakoplovu naglo pozlilo. Zrakoplov, koji je letio iz Kölna prema Nišu, prisilno je sletio na aerodrom u Beograd kako bi joj se pružila hitna medicinska pomoć.

Nakon slijetanja zrakoplova u 22:24 na aerodrom "Nikola Tesla" hitna pomoć uletjela je u zrakoplov, gdje je osoblje već pristupilo reanimaciji 68-godišnje putnice. Nažalost, nije joj bilo pomoći te je preminula.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dijelili slike u grupama Sramotna afera u britanskom vatrogastvu: Fotografirali i komentirali donje rublje žena stradalih u nesrećama

Pročitajte i ovo Ilustracija PODIGNUTA OPTUŽNICA Brutalno mlatila trogodišnju kćer, a njezina je majka sve to snimala: "To ti je za Zorana!"

"Reanimacija je već bila počela. Naša ekipa je došla, sudjelovala u reanimaciji, ali je na kraju samo konstatirana smrt", rekla je Ivana Stefanović iz Hitne pomoći za RTS.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene