Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvero uhićenih

Drama na letu: Putnici se potukli, jedan bocom razbio prozor, hitno prisilno sletjeli

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Drama u zrakoplovu u Australiji. Uslijed tučnjave među putnicima razbijen je prozor, što je izazvalo dodatnu paniku u zraku. Zrakoplov je morao prisilno sletjeti čak dva puta.

Prozor aviona razbijen je tijekom tučnjave u putničkom dijelu zrakoplova pred prestravljenim putnicima i posadom.

Incident se dogodio na letu od Cairnsa do Darwina u zaljevu Carpentaria u Australiji u četvrtak navečer, zbog čega je zrakoplov bio prisiljen čak dva puta hitno sletjeti, a uhićene su četiri osobe.

Pročitajte i ovo Turbulencije u zrakoplovu na letu i slavni glumac Panika u zraku: Putnici udarali glavama u spremište, krv na sjedalu, beba poletjela iz nosiljke

Nakon što je izbila prva tučnjava putnika tijekom leta, zrakoplov je prisilno sletio u Cairns, a žena koja je izazvala incident udaljena je iz aviona i optužena za napad i nedolično ponašanje i nepoštivanje sigurnosnih uputa kabinskog osoblja. Zrakoplov je zatim ponovno poletio, no skupina putnika koji su sudjelovali u prvoj tučnjavi ponovno se počela svađati te je opet došlo do tučnjave, piše Daily Mail.

Na snimci drugog incidenta vidi se kako muškarac podiže bocu iznad svoje glave i njome udara drugog putnika.

Zrakoplov je ponovno prisilno sletio, tog puta u Alyangula na Groote Eylandtu, a  dočekala ga je policija te je uhitila tri putnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s polijetanjem Drama na letu iz Dubrovnika: "Mnogi su vrištali, djevojka je plakala, nikad se u životu nisam toliko prepao"

Pročitajte i ovo Ilustracija Biden traži istragu Neviđena panika u SAD-u: Prizemljeno više tisuća aviona, Biden naložio hitnu istragu

Jedan od njih optužen je između ostalog i za nasilje u obitelji, dok su kod drugog dodatno pronađeni droga i alkohol.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene