Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIZ REAKCIJA NA SPORNU SNIMKU

Majka dječaka s Downovim sindromom: "Ravnateljica vrtića rekla mi je - gospođo, ako vam se ne sviđa, ima još 10 drugih vrtića, možete ići"

Video Dječaka s Downovim sindromom - 2
Video Dječaka s Downovim sindromom - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Dragana Mandić Dragana Mandić Foto: DNEVNIK.hr Video Dječaka s Downovim sindromom - 1 Video Dječaka s Downovim sindromom - 1 Foto: DNEVNIK.hr Video Dječaka s Downovim sindromom - 2 Video Dječaka s Downovim sindromom - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Video Dječaka s Downovim sindromom - 3 Galerija 1/4 >>
Društvenim mrežama od srijede se šire snimke iz dječjeg vrtića u Širokom Brijegu. Objavila ih je majka dječaka koji se na njima vidi i koja tvrdi da njezinu petogodišnjem sinu, koji ima Downov sindrom, nije dopušteno sudjelovanje na božićnoj priredbi. Više donosi reporterka Dnevnika Nove TV Viktorija Bednjanec.

Na društvenim mrežama proširio se video dječaka s Downovim sindromom koji pohađa vrtić u Širokom Brijegu. Objavila ga je njegova majka Dragana Mandić, koja tvrdi da njezinu sinu nije bilo dozvoljeno sudjelovati na božićnoj priredbi.

Mandić je za Dnevnik Nove TV rekla da će iz vrtića ispisati sina, ali i kćer koja s njim ide u grupu.

"Ja sam njih obukla i mužu sam snimila video dok su djeca pjevala. Sin je bio obuven i nosio je jaknu. Sve je bilo na njemu jer smo pošli kući. U tom je trenutku došla gospođa ravnateljica i pitala sam zašto moj sin nije sudjelovao u predstavi. Ona je rekla: 'Gospođo, ako vam se ne sviđa, ima još 10 drugih vrtića, možete ići'", ispričala je Mandić.

Pročitajte i ovo Marin Piletić PAKET POMOĆI Ministar Piletić za Dnevnik Nove TV: "Vlada će osigurati novac da ljudima bude čvrst krov nad glavom." Otkrio i kad stiže jednokratna pomoć

Pročitajte i ovo Anko Antabak STRAVA U ZAGREBU Dječji kirurg otkrio u kakvom je stanju stradali dječak te poručio: "Toliko je ozljeda da bi bilo strašno da stalno izvještavamo koliko djece dolazi"

"Kad sam se malo smirila, djecu sam dovela kući, a onda na fin način otišla do ravnateljice i tada sam joj rekla da ispisujem svoju djecu iz vrtića. Tražila sam je da mi objasni zašto nije sudjelovao i zašto pored njega nije bio njegov asistent jer je on dijete koje treba imati asistenta. Na to nisam dobila odgovor", dodala je.

Iz vrtića na pozive i e-mailove ekipe Dnevnika Nove TV nisu odgovarali, ali su se oglasili priopćenjem. Poručili su da je dječak ranije sudjelovao u predstavi, ali je s pozornice sklonjen kako ne bi došlo do pada. Iz Grada najavljuju da će nadležne službe utvrditi sve okolnosti.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene