Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne želi ih u SAD-u

Donald Trump za vraćanje sirijskih izbjeglica kućama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donald Trump, kandidat na predizborima republikanaca za izbore za američkog predsjednika, izjavio je kako će se založiti za vraćanje tisuća sirijskih izbjeglica u njihovu zemlju ako bude izabran u studenom sljedeće godine.

Do Trumpove izjave na američkoj tv postaji CNN dolazi nakon što je Rusija u srijedu objavila da je njezino zrakoplovstvo počelo izvoditi udare u Siriji protiv IS-a.

Pročitajte i ovo Kristi Noem Nevjerojatna Moćna političarka objavila mračne tajne: Ustrijelila psa jer joj je pokvario lov pa kozu koja je bila zla i odvratna Ilustracija Grupa Granica Potresne priče ljudi iz sive zone: Morala je roditi sama u šumi, dijete je umotala u svoju majicu

Trump je ocijenio da bi ta intervencija mogla biti blagotvorna. "Ako Rusija želi napasti i uništiti IS i možda stabilizirati tu veliku migraciju s 200.000 osoba koje dolaze u SAD", to bi mogla biti dobra stvar, kazao je on.

A HTIO BI BITI PREDSJEDNIK Priznao da ne zna razliku, a misli da to ne zna ni ostalih 16 kandidata

"Ako pobijedim, tih 200.000 osoba vratit će se kućama, moraju to znati i svijet to mora čuti", rekao je Trump.

"Nećemo prihvatiti 200.000 osoba", nastavio je Trump spominjući opasnost da neki od tih izbjeglica pripadaju IS-u. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene