Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ni drugi ne znaju'

A HTIO BI BITI PREDSJEDNIK Priznao da ne zna razliku, a misli da to ne zna ni ostalih 16 kandidata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Voditelj je Trumpa pitao zna li koja je razlika između Hamasa i Hezbollaha. Trump je odgovorio da 'pojma nema', ali da će naučiti kada dođe vrijeme za to.

Predsjednički kandidat Donald Trump svakim svojim javnim nastupom beskrajno zabavi Ameriku, ali i ostatak svijeta. Nakon što je čvrsto obećao da u utrku za predsjednika neće ići kao nezavisni kandidat ako izgubi republikansku nominaciju, u jednom intervjuu na radiju pokazao je da ne posjeduje nikakvo znanje o vanjskoj politici i da ga za to i nije previše briga.

Pročitajte i ovo Joe Biden Najstariji američki predsjednik Biden progovorio o svojim godinama: "Vjerujte mi, razumijem to više od ikoga" Mark Meadows povijesni događaj Bivši pomoćnik već se predao vlastima u Georgiji, čeka se dolazak Donalda Trumpa

DONALD TRUMP O IMIGRANTIMA 'Obitelji neće ostati razdvojene, ali trebaju otići'

Voditelj ga je pitao da identificira vođe najvećih terorističkih i islamističkih organizacija poput ISIL-a, Al-Qa’ide ili Nusra fronte, no Trump je otvoreno priznao da pojma nema tko su oni. Dodao je kako misli da to 'ionako nije bitno jer će ih zamijeniti netko drugi do trenutka kad on pobijedi na predsjedničkim izborima i zasjedne u Bijelu kuću'. Voditelj, koji će biti moderator na sučeljavanju 17 predsjedničkih kandidata republikanaca 14. rujna, tendenciozno ga je upitao zna li koja je razlika između Hamasa i Hezbollaha.

Heidi Klum odgovorila Donaldu Trumpu na vrlo duhovit način

Trump je odgovorio da pojma nema, ali da će naučiti kada dođe vrijeme za to. Kada ga je voditelj upozorio da bi to moglo biti jedno od pitanja na sučeljavanju, Trump je elegantno odgovorio da je potpuno siguran da ni drugi kandidati neće znati objasniti koja je razlika između Hamasa i Hezbollaha. Kada ga je upitao što bi on kao glavni zapovjedni američkih oružanih snaga učinio kada bi Kina zapucala po japanskim brodovima, Trump je kazao: “Ne želim odgovoriti na to pitanje. Ako postanem predsjednik, ne želim da ljudi unaprijed znanju što ću ja učiniti!” (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene