Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bitka za Bijelu kuću

Trump se žestoko obrušio na Bidenovo izlaganje u Kongresu: “Sramota za Ameriku, ovo je najgori govor ikada“

Donald Trump i Joe Biden
Donald Trump i Joe Biden Foto: Afp
Donald Trump je na svojoj društvenoj mreži odgovorio Joe Bidenu na prozivke u njegovom govoru u Kongresu.

 Bivši predsjednik SAD-a Donald Trump žestoko se obrušio na posljednji govor predsjednika Joe Bidena u Kongresu. Njegovo obraćanje naciji Trump smatra sramotnim za Ameriku, a govor je nazvao ljutitim i polarizirajućim.

“To je možda najljući, s najmanje suosjećanja i najgori govor predsjednika u Kongresu. Sramota za našu zemlju“, napisao je Trump na svojoj društvenoj mreži Truth.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća Prema Zagrebu Sudarila se dva kamiona: Zbog istjecanja nafte zatvoren dio autoceste

Trump je na svojoj društvenoj mreži objavljivao cijelo vrijeme tijekom Bidenovog govora te je poručio svojim pratiteljima da se predsjednika fact-checkati, odnosno ispravljati sve što pogriješi tijekom govora, prenos Newsweek.

Biden i Trump ponovno će se naći u utrci za predsjednika 2024. godine. Obojica će predstavljati svoje stranke kao i u prijašnjim izborima 2020. godine. U samom predsjedničkom govoru u Kongresu Biden se nije ustručavao kritizirati Trumpa.

Pročitajte i ovo Francuska vojska Opasna predviđanja Europska sila otvoreno se priprema za rat, jasno je i protiv koga: "Dio smo koalicije..."

"Sada moj prethodnik, bivši republikanski predsjednik, govori ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, citiram, 'Radi što god želiš'. Mislim da je to nečuveno, opasno i neprihvatljivo", rekao je Biden.

Republikanski kandidat nije mu ostao dužan te je Bidenu spočitao kako se u svom govoru jedna dotaknuo gorućeg problema ilegalne migracije.

Pročitajte i ovo Prometna policija Najavili akcije Policija će pojačano kontrolirati vozače: Idući tjedan posebno će provjeravati ove stvari

“Biden jedva da je spomenuo pitanje migranata ili pitanje najgore granice u povijesti svijeta. On nikada neće popraviti problem ilegalnih migracija, niti to želi. Želi da naša zemlja bude preplavljena migrantima. Kaznena dijela će porasti na razine koje do sada nisu viđene i to će se dogoditi ubrzo“, napisao je Trump na Truth socialu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene