Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UHVAĆENI!

Snimljeni kako gledaju porniće dok se u ćeliji odvijala drama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sud je ustanovio da su se zatvorski čuvari, dok je zatvorenik umirao od infarkta, smijali, čavrljali i definitivno radili stvari koje nisu u opisu njihova radnog mjesta.

Srce je 4. kolovoza 2010., u zatvorskoj ćeliji stalo Lloydu Butleru (39), koji je uhićen zbog pijanstva. Dok je on umirao u policijskoj stanici u Stechfordu u Velikoj Britaniji, policajci koji su bili zaduženi da ga svakih 15 minuta kontroliraju su, kako je provjera kompjutera i nadzornih kamera pokazala, bili na Facebooku i pornografskim stranicama, piše Birmingham Mail.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Sud je ustanovio da su se zatvorski čuvari, dok je zatvorenik umirao od infarkta, smijali, čavrljali i definitivno radili stvari koje nisu u opisu njihova radnog mjesta.

U izvještaju Nezavisne policijske komisije za žalbe, stoji da je u ovom slučaju bio prisutan uznemirujući broj grešaka i 'neprihvatljivo ponašanje' policijskih službenika.

TRENUCI UŽASA Beba puzala prema autocesti: Spasio je bivši zatvorenik

Na suđenju se, između ostalog, čulo i da je policajac Dean Woodcock u trenutku zatvorenikove smrti obavljao privatne telefonske pozive i da su on i kolega pratili 'neprikladne internetske stranice', među kojima je i jedan na kojem 'žene nude seks za novac'.

Ti su policajci, stoji dalje u izvještaju, zanemarili službenu proceduru i ljudsko dostojanstvo. Umjesto da vode računa o zatvoreniku i da ga, kada mu je pozlilo, prebace u bolnicu, zadržali su ga u ćeliji. Kada su postali svjesni da se sa njim nešto događa, umjesto da mu pomognu, rugali su mu se.

Nakon osuđujuće presude, policajci sada čekaju da im se izrekne kazna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene