Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MEĐUNARODNI EKONOMSKI FORUM

Dodik se sastaje s Lavrovom i Putinom: "Mi samo razgovaramo u normalnom tonu..."

Milorad Dodik
Milorad Dodik Foto: DNEVNIK.hr
Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik boravi u Sankt Peterburgu gdje će sudjelovati na Međunarodnom ekonomskom forumu.

Srpski član predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik za četvrtak je najavio svoj susret s ruskim ministrom vanjskih poslova Sergejem Lavrovom. Za petak, kako je kazao, planira i sastanak s Vladimirom Putinom.

Dodik boravi u Sankt Peterburgu, gdje će nazočiti Međunarodnom ekonomskom forumu.

"Radujem se što smo u prilici nastaviti ranije razgovore. Oni nemaju nikakvu spekulaciju, sve ono što su neki tvrdili prije dva-tri mjeseca promašili su. Mi samo razgovaramo u normalnom tonu kako stabilizirati naše odnose, pojačati projekte vezane za izgradnju plinovoda, dvije elektrane na plin te o tome kako ojačati naše napore da surađujemo na kulturnoj i ekonomskoj, kao i drugim razinama" - rekao je Dodik, kako prenosi Dnevni avaz.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "zapad želi natjerati hrvate..." VIDEO Lavrov uoči dolaska u Beograd dao nevjerojatan intervju: Od Trećeg Reicha i Ukrajine do Milorada Dodika i BiH

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Terete ih za ratne zločine Dodik podržava Srbiju u kaznenom progonu hrvatskih pilota: "Svi trebaju odgovarati..."

On je naglasio da je suradnja imperativ, bez potrebe daljnjih objašnjenja. Na dogovorenim sastancima, kako je naglasio, želi poslati poruku o stabilnosti i suradnji koje bi htjeli graditi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene