Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PUKAO MU FILM

Dodik ide u Moskvu, požalit će se Putinu: "Upoznat ću ga s opstrukcijama na razini BiH, zapadnjaci su se raspojasali"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik najavio je da će u rujnu ići u posjet Vladimiru Putinu te će mu tom prilikom govoriti o utjecaju Zapada na Balkanu rekavši da su se "zapadnjaci raspojasali u BiH".

"Na sceni je izraziti muslimanski nacionalizam koji ide za tim da BiH prekrajaju na svoj način", ustvrdio je u srijedu član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, koji je najavio da će u rujnu otputovati u Moskvu.

Požalit će se Putinu kako "muslimani pokušavaju iskoristiti rat u Ukrajini da bi ostvarili svoje ciljeve, među kojima je i država bez entiteta".

"Njihovi saveznici čitavo vrijeme su bili upravo oni koje oni pozivaju. Međutim, formalno-pravno, jamstvo Daytonskog sporazuma je i Rusija. Nju ne pozivaju. Nema tu ni Kine koja je članica Vijeća sigurnosti. Svoj napad su usmjerili isključivo na Srbiju i Hrvatsku", rekao je Dodik o SDA, kako ga citira Oslobođenje.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik RAT NIJE OPCIJA Dodik oštro uzvratio: "Izetbegović pokušava obmanuti da je Srbija ratovala u BiH"

Pročitajte i ovo Javna podrška Miloradu Dodiku građana RS neovisnost republike srpske? Dodik najavio nastavak planova secesije od BiH: "Svijet više nije isti, ništa nas neće zaustaviti"

Istaknuo je i da muslimani hoće BiH ekskluzivno za sebe, u čemu su im, kako tvrdi, logistika bili Amerikanci i Britanci.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene