Obavijesti Video Pretražite Navigacija

DNK test potvrdio da je Steve Fossett poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
DNK testovi napravljeni na dvije kosti nađene u blizini olupine zrakoplova Stevea Fossetta u kalifornijskim planinama potvrdili su da je nestali milijunaš i pustolov mrtav, priopćile su lokalne vlasti u ponedjeljak.

'Forenzički odjel kalifornijskog pravosuđa utvrdio je da se DNK uzoraka nađenih prošlog tjedna podudaraju s DNK Jamesa Stephena Fossetta', kaže se u izjavi mrtvozorničkog ureda kalifornijskog okruga Madera. 

Pročitajte i ovo Leonard Mack nije gubio nadu Optužen je za silovanje dviju tinejdžerica, a nakon 47 godina dokazao je da je nevin: "Konačno mogu disati" Slika nije dostupna Nestao avanturist Steve Fossett

>> Nestao avanturist Steve Fossett

Glasnogovornica policija rekla je da su kosti otkrivene prošlog četvrtka.

Fossett, rođen 1944. godine, nestao je 3. rujna 2007. godine nakon polijetanja s jednomotornim zrakoplovom s uzletišta na ranču hotelskog magnata Barrona Hiltona u Nevadi, no mjesto pada njegovog zrakoplova nije nađeno ni nakon duge i velike potraga koja je uslijedila.

Početkom listopada lokalne su vlasti otkrile olupinu zrakoplova nakon što je jedan posjetitelj nacionalnog parka Yosemite u okolici mjesta pada zrakoplova našao Fossettove osobne isprave.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene