Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nasmrt pretučena

Širi se snimka ubojstva 16-godišnjakinje, javnost je bijesna: "Glava joj je bila smrskana. Nitko joj nije pomogao, snimali su..."

Ubojstvo djevojke u Indiji
Ubojstvo djevojke u Indiji Foto: Twitter/Screenshot
Djevojka od 16 godina nasmrt je pretučena i izbodena na ulici u New Delhiju. Pred prolaznicima od kojih joj je samo jedan pokušao pomoći, ali je brzo odustao.

Šesnaestogodišnja djevojka brutalno je izbodena nožem i pretučena nasmrt na ulici u glavnom gradu Indije, i to pred prolaznicima od kojih joj je samo jedan pokušao pomoći. Ali nije mogao obuzdati pomahnitalog ubojicu.

Sve su snimile nadzorne kamere, a video brutalnog nasilja preplavio je društvene mreže i izazvao bijes javnosti zbog nasilja nad ženama u toj zemlji. Samo jedan čovjek je ovoj mladoj ženi pokušao pomoći, ali nije uspio.

U ponedjeljak poslijepodne indijska policija priopćila je da je uhitila osumnjičenog muškarca, a radi se o mehaničaru Sahiliju

Društvene mreže preplavile su fotografije na kojima se osumnjičeni ubojica drži s policajcem za ruke što je izazvalo još veći bijes javnosti. 

 



Deependra Pathak iz policije New Delhija rekao je za indijski informativni kanal Times Now da je početna istraga ukazala na takozvani zločin iz strasti. No, u nekim se izvješćima naglašava i da je on musliman, a žrtva hinduistica te da ga je odbila. Policija navodi i da ju je izbo čak 16 puta, a lice smrskao kamenom.

Sahili je priznao je da je nož kojim je počinio ubojstvo kupio 15 dana ranije na tržnici.

Pročitajte i ovo Uhićen Uroš B. - 2 NOVI DETALJI MASAKRA Taksist zaustavio monstruma iz Mladenovca da ne ubije trudnicu? Imao bombu u rukama, otkriveni novi šokantni detalji

"Vidio sam kako moja kći leži na zemlji. Glava joj je bila smrskana, tijelo izmrcvareno, vidjeli su se organi“, rekao je otac preminule djevojke Janak Raj za CNN.

“Ljuti me što nitko nije pomogao mojoj kćeri. Da su joj pomogli, danas bi bila živa. Također sam čuo da su prolaznici bili zauzeti snimanjem videa incidenta. Čak i da su vrištali, to bi pomoglo mojoj kćeri", kazao je.

Dodao je da je bila dobro dijete i da je pomagala obitelji.

Ovaj je zločin posljednji u nizu ubojstava i silovanja koja su izazvala bijes javnosti jer se u Indiji i dalje ne čini dovoljno kako bi se zaštitile žene i kaznili napadači.

"Maloljetna djevojka brutalno je ubijena u Delhiju, na ulici", napisao je ministar Delhija Arvind Kejriwal na Twitteru. "Ovo je jako tužno. Kriminalci su postali neustrašivi i ne boje se policije."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "zapaliti nakon čitanja" Slučaj koji je pratio cijeli svijet dobio novi obrat, procurilo pismo majke ubojice: "Ako se moraš riješiti tijela..."

Swati Maliwal, predsjednica Komisije za žene u Delhiju, rekla je za ANI da nikada nije vidjela tako zastrašujući incident.

"Delhi je postao krajnje nesiguran za žene i djevojčice", poručila je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene