Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Londonski sud osudio je na doživotnu kaznu 15-godišnjaka koji je ubio 45-godišnjeg pedofila.


Uz doživotnu kaznu mladiću, na 6 godina zatvora je osuđena 15-godišnja djevojka koja je bila s mladićem prilikom ovog ubojstva. Dječak je kaznu dobio prema optužbi za teško ubojstvo, a djevojka za nanošenje teških ozljeda.

Vezani članci Latifa bint Muhamed Al Maktum (Foto: Screenshot) Britanski ministar oglasio se o slučaju zatočene princeze Latife: ''To je veoma zabrinjavajuće...'' Ilustracija Strava u Slavoniji: Muškarac nagovarao djecu da uđu u njegov automobil, policija ga uhitila

>> Pedofil si rasporio trbuh nakon što je silovao i ubio djevojčicu

>> Slamka spasa: Osumnjičeni pedofil krivotvorio dokumente

Tinejdžerski par napao je 45-godišnjeg Roberta Daleya istog dana kad ga je sud oslobodio optužbi za pedofiliju radi nedostatka dokaza. Pedofilski napad je prijavila djevojka, njena dvije godina starija sestra te jedna žena. Odmah nakon što su mu odvjetnici javili da je oslobođen tužbi, on je telefonski nazvao sestru okrivljenice koja je kontaktirala dvoje tinejdžera koji su otišli do Daleyave kuće, donosi britanski Independent.

U kući su se Daley i tinejdžeri sukobili, a Daley je zadobio nekoliko uboda nožem od kojih su mu dva probola srce. Uslijed ozljeda preminuo je u bolnici, a tinejdžeri su se cijelo vrijeme branili kako ga oni nisu napali već su mu ozljede zadali u samoobrani. Sud ih je optužio jer je vjerovao kako su otišli u Daleyevu kuću kako bi ga 'naučili lekciji'.