Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljudski mostrumi

Pedofil si rasporio trbuh nakon što je silovao i ubio djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osuđivani ruski pedofil i silovatelj tek što je izašao iz zatvora, ubio je djevojčicu i potom si rasporio trbuh prilikom uhićenja.

Djevojčica koju je ubio imala je samo 10 godina, a on je njezino tijelo zakopao u šumu pored grafa Talitsija u regiji Sverdlovsk, prenosi ruska Pravda. Ubojstvo se dogodilo prije 1. listopada, a policija je tijelo pronašla pet dana kasnije. Forenzičari su utvrdili kako je nesretna djevojčica umrla nasilnom smrću.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

>> Mostar: Pedofil pretukao i brutalno silovao dječaka

'Policija je uhitila muškarca rođenog 1968. godine, koji je već osuđivan za identičan zločin - silovanje djeteta. Počinitelj je u zatvoru proveo 13 godina, a pušten je u siječnju ove godine', rekao je izvor blizak istrazi. Portal Life.ru prenosi kako je prilikom uhićenja monstrum sam sebi rasporio trbuh, ali pokušaj samoubojstva nije mu uspio.

Taksijem tijelo prevezao do šume

Prilikom ispitivanja priznao je ubojstvo djevojčice, koja je nestala još 1. listopada. Policija ga je identificirala samo kao Andreja M. On je u spomenuti grad doselio nakon odslužene kazne i započeo vezu s jednom ženom, kod koje je i doselio. Policija je ustanovila kako je ta žena ujedno i majka prijateljice ubijene djevojčice, koju je ona posjetila nakon škole.

Kako joj prijateljica nije bila kod kuće, vrata je otvorio Andrej M. i rekao joj kako je može pričekati u stanu. nakon što je dijete ušlo u stan, zlikovac je zaključao vrata, silovao je i ubio. Odjeću joj je spalio, a tijelo djeteta strpao je u veliku plastičnu vreću. Šokantno je kako je taj pozvao taksi i na taj način tijelo prevezao do ranije spomenute šume, gdje ga je i zakopao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene