Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zna mali

Dječak (9) napisao knjigu o zavođenju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavu gore, momci. Upoznati ženu koja vam se sviđa i nije tako teško. Samo pitajte 9-godišnjeg Aleca Grevena koji je na tu temu napisao knjigu.

Knjiga pod imenom 'Kako razgovarati s djevojkama' počela je kao dio tečaja kreativnog pisanja koji je Alec pohađao. Skup tekstova na tu temu na kraju je prodan po cijeni od 5 dolara lokalnoj izdavačkoj kući.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Gaza Pakao na zemlji U Gazi je ubijeno najmanje 9000 žena: U prosjeku poginu 63 na dan

Ubrzo je vijest dospijela u američke medije, a mali Alec našao se u središtu pozornosti te počeo davati intervjue na temu zavođenja žena.

'Vidio sam da dosta mojih vršnjaka ima problema s prilaskom curama', kaže Alec koji smatra da je najbolji pristup jednostavno pozdraviti djevojku koja vam se sviđa.

'Ako joj kažete bok i onda vam uzvrati pozdrav, na dobrom ste putu.'

Još jedan savjet iz njegove knjige kaže: 'Želite privući pažnju djevojke no to ne trebate učini previše napadno jer će pomisliti da ste luđak bez mozga.'

No Alec je trenutačno solo. Smatra da je ipak premlad za ozbiljnu vezu te će pričekati do srednje škole.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene