Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na londonskom koledžu

Dječaci od 11 i 12 godina uhićeni nakon što je nekoliko životinja ubijeno: "Ovo je bila užasna epizoda"

Dječaci uhićeni nakon što je nekoliko životinja ubijeno na koledžu
Dječaci uhićeni nakon što je nekoliko životinja ubijeno na koledžu Foto: Getty Images
Nakon što je policija dojavila da je više životinja ubijeno na londonskom koledžu, uhićena su dvojica dječaka.

Dvojica dječaka starosti 11 i 12 godina uhićena su nakon što je policija dojavila da je nekoliko životinja ubijeno na koledžu u zapadnom Londonu.

Uhićeni su zbog sumnje da su zlostavljali životinje i provalili u te prostore. Kasnije su pušeni uz jamčevinu.

"U nedjelju 25. veljače primili smo izvješće da je nekoliko životinja ubijeno i da su nastambe za životinje oštećene na koledžu Capel Manor.

Policajci su obišli mjesto događaja i pregledali snimke videonadzora. Također je obavljen forenzički pregled", objavila je metropolitanska policija.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

Zbog tog incidenta pobjegla je i sova ušara Shiraza zbog koje iz koledža pozivaju javnost da im pomogne u potrazi.

"Ovo je bila užasna epizoda i zahvaljujem predanom timu osoblja koji je neumorno radio tijekom nedjelje i ponedjeljka kako bi se nosili s razaranjima koje su uljezi ostavili i obnovili ih.

Pročitajte i ovo Iskopavanje lopatom, ilustracija Stravično otkriće Razriješen misterij nestalog imućnog 58-godišnjaka: Ubojica pronađen kako kopa?

Naš kampus sada je ponovno otvoren, nastava za studente je u tijeku i tim radi s našim partnerima na dovođenju novih životinja tijekom sljedećih nekoliko tjedana kako bi zamijenili one koje su nažalost izgubljene", priopćio je ravnatelj Peter Brammall.

Koledž se inače predstavlja kao londonski ekološki koledž koji mladima i odraslima nudi priliku da pomognu u održavanju imanja, vrtova, farmi i zooloških vrtova, prenosi Sky News.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene