Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priopćile vlasti

Divlji psi ubili četvoro ljudi u parku u Mexico Cityu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasti su potvrdile da su četiri osobe, čija su izmasakrirana tijela pronađena u parku na istočnom rubu Mexico Citya u zadnja dva tjedna, žrtve divljih pasa, prenosi u utorak američka TV mreža Fox News.

Tužitelji iz Mexico Citya su priopćili kako su stručnjaci utvrdili da su žena i jednogodišnje dijete, nađeni u brdovitom parku Cerro de la Estrella u četvrti Iztapalapa 29. prosinca, iskrvarili od posljedica napada divljih pasa. Tužitelji su također rekli da su tijela djelomično pojedena i da ženi nedostaje lijeva ruka.

Pročitajte i ovo Kaos u Meksiku - 4 Policija bacila suzavac Drama u Meksiku: Kamionetom razbili vrata predsjedničke palače Ilustracija Crna predviđanja Najvažnija izborna godina počela krvavim obračunom: Karteli ubili dva gradonačelnička kandidata

>> Strašno: Psu sačmaricom uništene prednje nožice!

Posjetitelji su u istome parku u petak pronašli tijela dvoje tinejdžera koji su napadnuti od pasa iskrvarili do smrti. Tužitelji navode da najmanje stotinu policajaca pretražuje to područje te da su uhvatili 25 pasa. Vlasti su upozorile građane da ne posjećuju park. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene