Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u Queenslandu

Stravičan napad na plaži: Divlji psi izgrizli ženu dok je džogirala

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Napad na ženu posljednji je u nizu incidenata u ovoj turističkoj destinaciji. Ranije ovog mjeseca zabilježeni su napadi dinga na osmogodišnjeg dječaka također na plaži dok je u lipnju dingo 10-godišnjaka odvukao pod vodu.

Ženu koja je džogirala na plaži napao je u ponedjeljak ujutro čopor australskih divljih pasa, dinga. Prevezena je u bolnicu u Queenslandu zbog brojnih ugriza po nogama i torzu.

Četiri dinga napala su ženu dok je trčala u blizini plaže Orchid na sjeveroistoku otoka, a ona je pobjegla u more u pokušaju da se spasi.

"Svi detalji napada još nisu poznati, a Služba za parkove i divlje životinje Queenslanda provest će istragu. Stanovnicima i posjetiteljima otoka savjetuje se da budu na oprezu", rekao je glasnogovornik Službe.

Pročitajte i ovo Ilustracija ipak spašeni VIDEO Dva mjeseca on i pas plutali oceanom, otkrio kako su uspjeli preživjeti: "Prošao sam kroz teško iskušenje"

Premijerka Queenslanda Annastacia Palaszczuk rekla je da je bila šokirana kada je čula za napad, a pretpostavlja se da je žrtva bila u ranim 20-ima.

"Svi znaju da na tom otoku ima dinga i da su oni divlje životinje, ali sam zabrinuta jer su je natjerali u vodu", rekla je Palaszczuk, prenosi Guardian.

Napad na ženu posljednji je u nizu incidenata u toj turističkoj destinaciji. Ranije ovog mjeseca zabilježeni su napadi dinga na osmogodišnjeg dječaka također na plaži, a u lipnju je dingo 10-godišnjaka odvukao pod vodu.

Pročitajte i ovo Nestala podmornica u Atlantiku, ilustracija - 5 Sve zbog novca Uznemirujuća nova teorija o tome zašto je Titan implodirao: Kako bi uštedio, izvršni direktor napravio loš potez i još se s time šalio

Rendžeri su prošli mjesec također eutanazirali dinga nakon višemjesečnih napada na otoku, a utvrđeno je da je izgrizao sedmogodišnjeg dječaka i 42-godišnju ženu.

Vlasti su pozvale roditelje da djecu drže pod nadzorom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene