Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Sukob bandi

Pucnjava u Meksiku: Ubijeno 10 ljudi, tijela pronađena u dva izrešetana vozila

Meksička policija, ilustracija (Foto: AFP)
Meksička policija, ilustracija (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Meksička policija, ilustracija (Foto: AFP) Meksička policija, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Policija u Meksiku, arhiva (Foto: AFP) Galerija 1/2 >>
Deset je osoba ubijeno, a dvije su ranjene u pucnjavi u nedjelju između dvije naoružane skupine u jugozapadnoj meksičkoj državi Guerrero, priopćila je vlada.

Pucnjava se dogodila oko 15 sati, odnosno 21 sat po europskom vremenu u blizini grada Chilapa, istočno od glavnog grada države Chilpancingo, priopćili su državni sigurnosni organi.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika Pucnjava u Kansasu SEKUNDE UŽASA VIDEO Pogledajte trenutak u kojem je počela pucnjava na paradi! Čovjek koji je svladao napadača: "Zaletio sam se u njega..."

Tijela su pronađena u dva vozila oštećena pucnjavom, kao i više komada oružja, navodi se u priopćenju. Te dvije skupine predstavljale se kao policija zajednice, priopćile su vlasti. Nije bilo jasno zašto se bore.

Država Guerrero, u kojoj se nalazi popularno odmaralište Acapulco, odavno je poprište najgoreg nasilja u Meksiku. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene