Deset je osoba ubijeno, a dvije su ranjene u pucnjavi u nedjelju između dvije naoružane skupine u jugozapadnoj meksičkoj državi Guerrero, priopćila je vlada.

Galerija


Pucnjava se dogodila oko 15 sati, odnosno 21 sat po europskom vremenu u blizini grada Chilapa, istočno od glavnog grada države Chilpancingo, priopćili su državni sigurnosni organi.

Vezani članci Pojas Gaze, ilustracija (Foto: AFP) Raketom ispaljenom iz Gaze pogođena kuća pored Tel Aviva, sedmero ozlijeđenih, a među njima i troje djece Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Dusko Jaramaz) Uznemirujući događaj iz autopraonice: Muškarca skinuli, pretukli lopatom po glavi i tražili ga 18.000 eura za dug koji ne postoji

Tijela su pronađena u dva vozila oštećena pucnjavom, kao i više komada oružja, navodi se u priopćenju. Te dvije skupine predstavljale se kao policija zajednice, priopćile su vlasti. Nije bilo jasno zašto se bore.

Država Guerrero, u kojoj se nalazi popularno odmaralište Acapulco, odavno je poprište najgoreg nasilja u Meksiku. (Hina)