Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegao iz Banje Luke

Davor Dragičević: "Znam tko je ubio Davida, imam snimku. Ne bude li konkretnih poteza, bit će krvavog rata u BiH"

Davor Dragičević (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr)
Davor Dragičević (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) Foto: Arhiva/Dnevnik.hr
Davor Dragičević tvrdi da posjeduje snimku nadzornih kamera snimljenu u noći kad je preminuo njegov sin David. Poručio je da će objaviti snimku ako se ne poduzmu konkretni potezi.

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, putem Skypea se iz Austrije javio uživo u Dnevnik BHT televizije te pokazao USB na kojem se, kako tvrdi, nalazi snimka nadzorne kamere iz noći Davidova nestanka.

Pročitajte i ovo Davor Dragičević (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) "ovo jednom završiti mora" Oglasio se Davor Dragičević: "Nisu me uspjeli likvidirati, idem do kraja s vama ili bez vas" Davor Dragičević (Foto: Dnevnik.hr) odvjetnik ne zna gdje je Raspisana tjeralica za Davorom Dragičevićem, policija će spriječiti daljnja okupljanja

Davor Dragičević rekao je kako on zna tko je ubio Davida te da ima snimku kao dokaz.

"Danas je godišnjica prve sahrane mojeg sina. Dijete je, nažalost, bilo dva puta sahranjeno. Mi znamo tko je ubio Davida. Davor Dragičević ima sve što je rekao 18. 3. 2018. godine, snimka s kamere Raiffeisen banke u 2:32. Istinu znaju i Milorad Dodik i ministar policije Dragan Lukač. Oni trebaju samo sve procesuirati kako bi došlo do pravde, a ako ne budu, Davor Dragičević ovo će pustiti u javnost i vratiti se u Banju Luku, a poslije neka bude što hoće. Ovo su gledali i Lukač, i Dodik, i svi, i tužitelji. Mi znamo istinu i znamo tko su ubojice Davida Dragičevića. Ne bude li konkretnih poteza, imam ovo (USB stick, op.a), a onda će u BiH biti krvavi rat", rekao je Dragičević.

Podsjetimo, Davor Dragičević sredinom ožujka pojavio se prvi put u javnosti nakon što je pobjegao iz Banje Luke 30. prosinca, a to je učinio u Bečkom Novom Mjestu, kamo su dopremljeni posmrtni ostaci njegova sina Davida da bi tamo bili pokopani.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene