Otac Davor Dragičević na prosvjedu (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Otac Davor Dragičević na prosvjedu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr

Davor Dragičević već godinu dana tvrdi kako ima dokaze da je njegov sin David ubijen, a u četvrtak navečer počeo je objavljivati snimke na Facebooku u grupi Pravda za Davida.


Dragičević je objavio sedam snimki, a u opisu je naveo da će se objavljivanje nastaviti.

Vezani članci Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Pixsell,Ivica Galovic) Uzdasi i plač tijekom ekshumacije posmrtnih ostataka Davida Dragičevića: "Ovdje ni mrtvi nemaju mira" Govor oca Davora Dragičevića na prosvjedu za ubijenog mu sina Davida (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Oglasio se Davor Dragičević: "Ne bojim se, na sigurnom sam. Napustio sam BiH da me ne bi likvidirali"

Također, objavio je fotografiju koja je napravljena iz snimke s videonadzora Raiffeisen banke u Banjoj Luci koji policija nije htjela izuzeti.

Klix piše da navodno postoji snimka na kojoj se vidi da je David Dragičević pretučen na parkingu Metalske škole.

Na istoj snimci se vidi i kako pretučenog mladića vuku po asfaltu i ubacuju u vozilo. Snimka je, navodno, snimljena 18. ožujka u 2:50, a kopirana je u više primjeraka.

Najavio povratak u Banju Luku

Podsjetimo, Davor Dragičević prije nekoliko je dana kazao da posjeduje snimku nadzornih kamera snimljenu u noći kad je preminuo njegov sin David.

Poručio je da će objaviti snimku ako se ne poduzmu konkretni potezi. Najavio je i svoj povratak u Banju Luku. Rekao je kako on zna tko je ubio Davida te da ima snimku kao dokaz.

"Mi znamo tko je ubio Davida. Davor Dragičević ima sve što je rekao 18. 3. 2018. godine, snimka s kamere Raiffeisen banke u 2:32. Istinu znaju i Milorad Dodik i ministar policije Dragan Lukač.

Oni trebaju samo sve procesuirati kako bi došlo do pravde, a ako ne budu, Davor Dragičević ovo će pustiti u javnost i vratiti se u Banju Luku, a poslije neka bude što hoće. Ovo su gledali i Lukač, i Dodik, i svi, i tužitelji. Mi znamo istinu i znamo tko su ubojice Davida Dragičevića. Ne bude li konkretnih poteza, imam ovo (USB stick, op.a), a onda će u BiH biti krvavi rat", rekao je Dragičević.

Summit u Dubrovniku: Potpisano sedam ugovora o suradnji s kineskim tvrtkama, između ostalog i o razvoju željezničke pruge Zagreb - Rijeka