Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Devet minuta kliničke smrti

Tvrdi da je razgovarala s Bogom?! Evo što kaže da joj je rekao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crystal McVea iz Oklahome u SAD-u tvrdi da je 9 minuta za vrijeme kojih je bila proglašena klinički mrtvom razgovarala s Bogom.

Devet minuta kliničke smrti 2009. godine, Crystal McVeau je, kako ona tvrdi, učinilo vjernicom. Crystal tvrdi da je prije tog iskustva bila ateist, ali za vrijeme kliničke smrti razgovarala je s Bogom, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Ilustracija Primao analgetike Oglasila se šibenska bolnica o smrti mladog ortopeda: "Liječen je sukladno pravilima struke"

Zbog djetinjstva punog patnje već je u ranoj dobi prestala vjerovati u Boga. 'Uvijek sam vjerovala da me Bog napustio, da me nije spasio i da me nije volio. Smatrala sam da ne postoji', kaže Crystal.

Nakon što je kao tinejdžerica pobacila bila je uvjerena da, ukoliko Bog i postoji, ona sada definitivno više nije u njegovoj milosti.

>> Papa: Bog je zatvorenik našeg egoizma

U prosincu 2009. godine, McVea je odvedena u bolnicu zbog upale gušterače. Posljednje čega se sjeća nakon što je stigla u bolnicu bilo je da je dobila lijekove i zaspala. Ubrzo joj je stalo srce, a liječnici su se borili za njezin život sljedećih devet minuta.

McVea svjedoči da je u tim minutama bila na najmirnijem mjestu na kojem je ikada bila. Kada je zatvorila oči u bolnici, kaže, tvrdi probudila se u raju. 'Stajala sam u divnom svjetlu i odmah prepoznala gdje sam. Znala sam tko sam', rekla je.

U raju je, kaže, vrijeme stalo. Uvjerena je da su pokraj nje bila dva anđela jer nisu izgledali kao nitko koga je vidjela na Zemlji.

Crystal kaže da joj se u jednom trenutku Bog sam predstavio. Tvrdi da je osjećala njegovu prisutnost s mnogo više od pet osjetila koje imamo kao ljudi na Zemlji. Nije bilo potrebe da komuniciraju riječima. Kaže da joj se Bog pokazao u više oblika, a jedan od njih bio je i oblik mlade djevojke koja se smije i igra.

'Sjećam se da sam se osjećala oslobođeno od svih laži koje sam živjela i neistine da me Bog ne voli', ispričala je.

Kaže da je u njoj vladao takav osjećaj sreće da, kada je Bog pitao želi li se vratiti suprugu i djeci, ona izabrala ostati u raju. Dodaje da je Bog uvjerio da će oni biti dobro bez nje. Ali, kada je čula svoju majku kako je doziva pokraj bolničkog kreveta, predomislila se.

'Bilo mi je žao moje majke i okrenula sam se prema njezinom glasu. Bog mi je rekao: Ispričaj im ono čega se sjećaš', rekla je. U trenu je bila ponovno u bolnici, živa.

McVea nije prva osoba koja tvrdi da je komunicirala s Bogom u stanju kliničke smrti. Neuroznanstvenik Dean Mobb objasnio je kako ovakva iskustva imaju biološko objašnjenje u nuspojavama lijekova u tijelu.

No, McVea ne priznaje znanstveno objašnjenje, tvrdeći da je ono što se njoj dogodilo bilo stvarno. Svoje je iskustvo opisala i objavila u knjizi 'Probuditi se u raju'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene