Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kći gledala kako joj ubijaju oca?

'Članovi obitelji Osame bin Ladena u dobrim su rukama'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi obitelji Osame bin Ladena koji su se nalazili s njim u kući za vrijeme američkog napada 'u dobrim su rukama i o njima se dobro skrbi', a nekima je pružena i odgovarajuća liječnička pomoć, izvijestilo je pakistansko ministarstvo vanjskih poslova.

'Pitali su nas o tomu gdje se sada nalaze članovi obitelji Osame bin Ladena. Svi su u dobrim rukama i u skladu sa zakonom o njima se dobro skrbi', stoji u priopćenju pakistanskog ministarstva vanjskih poslova, prenosi France presse.

Visoki dužnosnik pakistanske tajne službe, koji je želio ostati anoniman, u utorak je kazao kako je jedna od kćeri Osame bin Ladena tijekom ispitivanja potvrdila da je gledala kako joj ubijaju oca, prenosi Reuters. Također je rekao kako je djevojčica jedna od desetero članova obitelji i rodbine Al-Kaidina vođe koji se trenutačno nalaze u pritvoru na ispitivanju. Prema izjavi neimenovanog pakistanskog dužnosnika, djevojčica od 12 ili 13 godina jedna je od osoba koje su potvrdile informaciju o tomu da su Osamu bin Ladena ubili američki komandosi.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

>> 'Znam bin Ladenovog ubojicu i znam da o tome nikad neće progovoriti'

Jedna od Bin Ladenovih supruga i osmero djece bit će ispitano te potom vjerojatno prebačeno u zemlje iz kojih potječu, a ne u Sjedinjene Države, u skladu s pakistanskim zakonom, rekao je neimenovani dužnosnik. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene