Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagib nad gradom

VIDEO 'Oči u oči' s jednim od najvećih strahova!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tilt je napravljen od stakla i čelične platforme.

Posjetioci Chicaga, ali samo oni hrabri, od ovog tjedna imaju na raspolaganju novu atrakciju – 300 metara visok vidikovac s kojeg se pruža spektakularan pogled na grad. No, nije riječ o običnom vidikovcu. Naziv mu je Tilt, što znači nagib, i smješten je u kompleksu '360 Chicago' na 94 katu Jhon Hanckok Towera.

Pročitajte i ovo Kaskader Remnigma - 4 zarobljeni kaskader Pao je sa 68. kata, a posljednja fotografija daje naslutiti zašto je bio tamo: "Mahnito je kucao na prozor" Slika nije dostupna Kroz stakleni balkon FOTO Zapanjujući pogled hrvatskog biskupa sa 103. kata

----------------------------------------------------------------------------

Kako piše Daily Mail, Tilt je napravljen od stakla i čelične platforme, a kao što mu i ime govori, naginje se prema naprijed pružajući gledatelju pogled na grad iz ptičje perspektive. Doduše, ptice koja upravo ponire prema dolje. 


VIDEO Trenutak u kojem vlak završava na pokretnim stepenicama

Osjećaj kao da će sletjeti s visine od preko 400 metara sigurno mnogima nije ugodan, a to zadovoljstvo plaća se pet dolara. Također se imate priliku suočiti s jednim od najvećih strahova - strahom od visine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene