Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trebat će na zračenje

Chavez objavio da mu se rak vratio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Venezuelanski predsjednik Hugo Chavez objavio je da mu se rak vratio, rekavši da će mu nakon operacije kojom mu je na Kubi uklonjen tumor trebati radioterapija iako nema tragova metastaza u tijelu.

'Preživjet ću! Pobijedit ću!', objavio je Chavez na kraju 90-minutnog televizijskog obraćanja stanovnicima Venezuele, snimljenog na Kubi, tijekom kojeg je izrazio uvjerenost u svoj oporavak, šalio se i čak i zapjevao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na njegov 59. rođendan Venezuela: Stotine ljudi Chavezu odalo počast! Slika nije dostupna Novi predsjednik Venezuele Maduro prisegnuo i obećao da će slijediti Chavezov put

>> Chavez se nakon operacije osjeća dobro

Chavez je rekao da mu je uklonjen dva centimetra velik tumor s istog mjesta na području zdjelice s kojeg mu je veći tumor izvađen 2011. godine. 'Ovoga puta oporavak će biti puno brži', kazao je Chavez, koji nikada nije objavio pojedinosti o svojoj osnovnoj bolesti.

Najavio je da će trebati radioterapija za potpuno izlječenje, a nije ništa rekao o tome kada se namjerava vratiti u Venezuelu. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene