Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imenovao nasljednika?

Chavez mora na novu operaciju: 'Ako mi se što dogodi, glasujte za mog zamjenika'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Venecuele Hugo Chavez izjavio je u subotu da će proći još jednu operacije, jer su mu liječnici ustanovili maligne stanica tijekom testova na Kubi.

"Potrebna mi je narednih dana nova kirurška intervencija", rekao je predsjednik Venecuele Hugo Chavez u televizijskom prijenosu, dodajući kako će se u nedjelju vratiti u Havanu. Predsjednik Hugo Chavez vratio se u petak u Venecuelu nakon ispitivanja na Kubi.

Pročitajte i ovo Operacija robotom asistentom u KBC Split - 2 KBC Split FOTO/VIDEO Robot Hugo odradio prve operacije: "Ovo je za nas veliko priznanje" Marko Jakopović u studiju Dnevnika Nove TV - 1 Nakon dijagnoze raka Kako olakšati muke najteže oboljelih pacijenata? "Problem je što se ljudi izgube u zdravstvenom sustavu, lutaju tražeći mjesta gdje bi napravili pretrage"

>> Sedam predsjednika Latinske Amerike oboljelo od karcinoma. Slučajnost?

"Nažalost, tijekom ovih iscrpnih ispitivanja su otkrili neke maligne stanice u istom području .... pa je apsolutno potrebno, apsolutno neophodno, da moram proći novu kiruršku intervenciju", rekao je 58-godišnji Chavez koji je već imao, kako javljaju agencije, tri operacije raka na Kubi od sredine prošle godine.

Chavez, koji dominira venecuelanskom politikom otkako je preuzeo vlast prije 14 godina, rekao je ovom prilikom, kako prenosi Reuters, da ako mu se išta dogodi da bi se tada održali novi izbori na kojima bi njegove pristaše glasovale za zamjenika predsjednika Nicolasa Maduro. Time je, primjećuje se, prvi put ovaj socijalistički vođa na svojevrstan način imenovao svog nasljednika. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene