Čedomir Jovanović
Čedomir Jovanović Foto: M.M./Pixsell

Policija je reagirala na navodni sukob između lidera Liberalno‑demokratske partije Čedomira Jovanovića i njegove supruge Jelene.


Izbio je sukob između lidera Liberalno‑demokratske partije Čedomira Jovanovića i njegove žene Jelene. Čak je reagirala i policija, kojoj je u srijedu oko 10:30 prijavljeno nasilje u obitelji u Novom Beogradu.

"Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me prijavila policiji - sam se idem prijaviti", kazao je Jovanović.

Kasnije je izjavio da je Jelena super, divna supruga, divna majka. "Ja sam za sve kriv", kazao je.

No, njegova supruga za Novu.rs. negirala je navodni fizički sukob. "Najobičnija s*anja i gluposti. Mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam je li to bio Čeda. Kažu, zvao je neki Čeda da rezervira rođendan u igraonici.

Ilustracija Drama u Šibeniku! Policajac zatekao dvojac u pljački, drski lopovi ukrali mu dokumente, a kada su uhićeni svašta se doznalo

Ovo je neka namještaljka, ovo nema veze s razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno. Naš sin je u Engleskoj, naše tri djevojčice su u školi", kazala je uzrujana Jovanović.

Kažu da joj stižu poruke o navodnom sukobu. "Ovo su s*anja", zaključila je Jovanović, koja sa suprugom ima četvero djece.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju