Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Bacila ga u drobilicu smeća

Osuđena na doživotni zatvor jer je bivšem suprugu odrezala penis

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Doživotna zatvorska kazna čeka ženu koja je prije dvije godine drogirala svog bivšeg supruga i odrezala mu penis. Pomilovanje može tražiti prvi put nakon 7 godina zatvora.

Žena iz južne Kalifornije koja je svome bivšem suprugu odsjekla penis i bacila ga u drobilicu otpada, osuđena je na doživotnu zatvorsku kaznu s mogućnošću pomilovanja, objavljeno je u subotu.

Pročitajte i ovo Rezultati istrage o odronu - 2 Ljutiti građani Misterij odrona na Jakuševcu: "To je zlostavljanje, da pitam bilo koga u gradu tko bi se s nama mijenjao za tih 6000 kuna...'' Plastika - 3 Gomila se danima Novi problemi s otpadom na Jakuševcu: "Tomašević naglo ušuti kada treba reći o suradnji s Pripuzovim tvrtkama"

Porota u Orange Countyju osudila je Catherine Kieu (50) za nanošenje teških ozljeda i mučenje, pošto je u srpnju 2011. osakatila bivšeg supruga.

>> Zbog interneta odrezao penis sebi i svom ocu

Kieu, porijeklom iz Vijetnama, drogirala je svog bivšeg supruga, vezala ga i kuhinjskim nožem odsjekla njegov penis koji je potom bacila u drobilicu otpada u sudoperu.

Njezin odvjetnik rekao je na suđenju da je njegova klijentica bila žrtvom seksualnog zlostavljanja i da pati od posttraumatskog stresnog poremećaja. Također je rekao da Kieu žali zbog napada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene