Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Doživotna zatvorska kazna čeka ženu koja je prije dvije godine drogirala svog bivšeg supruga i odrezala mu penis. Pomilovanje može tražiti prvi put nakon 7 godina zatvora.


Žena iz južne Kalifornije koja je svome bivšem suprugu odsjekla penis i bacila ga u drobilicu otpada, osuđena je na doživotnu zatvorsku kaznu s mogućnošću pomilovanja, objavljeno je u subotu.

Vezani članci Prosvjednici u Fažani - 4 FOTO Prekipjelo im: Umjesto Koumanlca pokupili smeće s ulice i dva kamiona istresli nečelniku pred nosom Opća bolnica Pula Muškarac u Puli prstenom od inoxa zarobio penis i testise, morali ga spašavati vatrogasci

Porota u Orange Countyju osudila je Catherine Kieu (50) za nanošenje teških ozljeda i mučenje, pošto je u srpnju 2011. osakatila bivšeg supruga.

>> Zbog interneta odrezao penis sebi i svom ocu

Kieu, porijeklom iz Vijetnama, drogirala je svog bivšeg supruga, vezala ga i kuhinjskim nožem odsjekla njegov penis koji je potom bacila u drobilicu otpada u sudoperu.

Njezin odvjetnik rekao je na suđenju da je njegova klijentica bila žrtvom seksualnog zlostavljanja i da pati od posttraumatskog stresnog poremećaja. Također je rekao da Kieu žali zbog napada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook