Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok i dalje nepoznat

Požar u Hamburgu još uvijek nije ugašen: Većina zgrada je urušena, ukinuto važno upozorenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar u skladištima u Rothenburgsortu je uglavnom ugašen. Međutim, hitne službe su i dalje na licu mjesta. Vatrogasci i tehnička organizacija moraju bagerima raščistiti velike količine šuta. Još uvijek ima pojedinačnih žeravica iz kojih se diže dim.

Od skladišnog kompleksa površine oko 17.000 četvornih metara jedva da je išta ostalo, većina zgrada je urušena nakon požara koji je izbio u Hamburgu u nedjelju. Nitko nije ozlijeđen.

Još uvijek nema informacija o materijalnoj šteti, a nepoznato je i kako je uopće došlo do požara.

U ponedjeljak poslijepodne ukinuto je i službeno upozorenje MUP-a. Vlasti su ih prethodno izdale zbog jakog dima i neugodnog mirisa. Vvatrogasci i policija su upozorili građane da zatvore prozore i vrata zbog plinova i kemijskih spojeva u zraku.

U nedjelju ujutro, vatra je prvotno klasificirana kao "ekstremna opasnost" u službenom upozorenju. Na području grada nisu utvrđene povećane vrijednosti onečišćujućih tvari.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Užas u susjedstvu VIDEO Požar u sekundi progutao radionicu, dvojica muškaraca jedva izvukli žive glave

U gašenju požara u nedjelju je sudjelovalo šest vatrogasnih vozila Profesionalne vatrogasne postrojbe, nekoliko dobrovoljnih vatrogasnih društava, tehnička pomoć i policija - ukupno oko 220 interventnih službi, piše NDR.

U ponedjeljak ujutro S-Bahn je najavio da će vlakovi ponovno stati u Rothenburgsortu.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene