Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj blagdana

Vozači oprez, na cestama su gužve: Buknuo požar na vozilu između Novske i Okučana, kolona duga 14 kilometara

Aktualno Galerija Gužve u prometu - 1 Gužve u prometu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV Foto: DNEVNIK.hr Gužve u prometu - 2 Gužve u prometu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Gužve u prometu - 3 Galerija 1/4 >>
U ponedjeljak popodne u tunelu Vidovci na autocesti A2 Zagreb-Macelj došlo je do prometne nesreće zbog čega je bio prekinut promet. Cesta je u međuvremenu otvorena. Ozlijeđenih nije bilo.

Do prometne nesreće u tunelu Vidovci došlo je oko 14 sati, dok je od 14:20 sati autocesta između čvorova Krapina i Đurmanec u smjeru Maclja bila zatvorena.

Kako je izvijestio Hrvatski autoklub, nakon uklanjanja vozila iz prometne nesreće u tunelu Vidovec, autocesta je otvorena za promet, no kod čvora Krapina vozi se u koloni dugoj oko četiri kilometra u smjeru Maclja.

Kakvo je stanje na prilaznim cestama Zagrebu u ponedjeljak predvečer, provjerio je reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić.

Kako je rekao, u cijeloj Hrvatskoj je pojačan promet na svim cestovnim pravcima, veliki broj građana vraća se prema svojim domovima u Sloveniji, Austriji i Njemačkoj.

"Na autocesti A3 djeluje da nije velika prometna gužva, no teška prometna nesreća se dogodila između čvora Novska i Okučani. Tamo se zapalilo jedno vozilo", kazao je Mikić.

"Kolona je duga 14 kilometara pa se pravi val vozila očekuje oko 21 sat", dodao je. Na ulazak u Hrvatsku se na graničnim prijelazima iz BiH čeka oko dva sata, iz Srbije na Bajakovu se čeka oko pola sata.

Promet bi se trebao smiriti poslije 23 sata, iz HAK-a apeliraju na vozače da na put kreću odmorni i u ispravnim vozilima kako ih ne bi na putu iznenadili nenadani kvarovi.

Posljednji dan produženog vikenda

Posljednji je dan blagana i produženog vikenda stoga je vrlo gust promet na autocestama A1 Zagreb-Ploče-Karamatići i Rijeka-Zagreb u smjeru unutrašnjosti, A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru Slovenije te na većini graničnih prijelaza s BiH.

Povremeno se vozi u kolonama uz zastoje. Vozači se uporozavaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Više o stanju u prometu možete vidjeti >>OVDJE.

Pročitajte i ovo Pelješac u predsezoni - 4 sezona prije sezone Počinju gužve: Stonska obilaznica još se čeka, iz Hrvatskih cesta otkrivaju kad bi sve moglo biti spremno

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene