Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Budimpešti

Užas u susjedstvu: Usred grada izbo nožem tri policajca, jedan od ozljeda preminuo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je u četvrtak kasno navečer u Budimpešti nožem ozlijedio trojicu policajaca, od kojih je jedan preminuo u bolnici, objavila je mađarska policija u petak.

Usred Budimpešte muškarac je u četvrtak kasno navečer nožem ubio jednog i teško ozlijedio još dvojicu policajaca u napadu čiji se detalji još istražuju.

Policija je u 22:11 dobila dojavu da je u stambenoj zgradi u ulici Lecke muškarac koji tamo živi razvalio vrata jednog od susjednih stanova i želi ući u stan. Susjedi su pozvali policiju, koja je brzo došla na mjesto događaja.

Dok su ga trojica policajaca pokušavala zadržati, muškarac ih je izbo nožem i pokušao pobjeći na ulicu. Tamo ga je četvrti policajac ustrijelio u stopalo i nakon toga je napadač uhićen, objavila je policija.

Pročitajte i ovo Brian Walshe LIJEČIO SE NA PSIHIJATRIJI Cure mračne tajne supruga nestale Ane Walshe: Otac ga je razbaštinio, a nakon očeve smrti odlučio mu se osvetiti

Na mjesto događaja stigli su djelatnici hitne pomoći te su trojicu ozlijeđenih policajaca i napadača koji je upucan u nogu odvezli u bolnicu.

Najteže ozlijeđeni policajac preminuo je u bolnici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve snimile kamere VIDEO Uznemirujuća snimka: Pokušao opljačkati restoran, jedan od gostiju ustao i upucao ga

Premijer Viktor Orban izjavio je u petak za državni radio da će vlada pomoći obitelji ubijenog policajca. Nije rekao dodatne informacije o osumnjičeniku ili okolnostima napada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene