Obavijesti Video Pretražite Navigacija
traže počinitelja

Brutalno ubojstvo psa nasred ulice: "Namamio ga je iz auta i onda mu pucao u glavu! Taj metak je mogao pogoditi bilo koga"

Ubijen pas
Ubijen pas Foto: Facebook/Screenshot
Brutalno ubojstvo dogodilo se u centru grada: muškarac je psu pucao u glavu nasred ulice!

Nevjerojatan događaj u centru Fojnice u ponedjeljak navečer: muškarac u automobilu namamio je psa da dođe do njega i onda ga upucao u glavu: 

O ovom bezdušnom ubojstvu u centru mjesta, na ulici, izvijestilo je Udruženje za zaštitu životinja i okoliša Fortuna iz Fojnice. 

"Ovo pišemo s grozotom i velikom gorčinom koja je trenutno u nama, a riječima se opisati ne može. Zamislite samo kakav "čovjek" može napraviti ovako nešto, otići mirno kući, zaspati I ponašati se kao da se ništa nije dogodilo. Čovjek je otvorio prozor, namamio psa, izvadio pištolj i direktno ga upucao u glavu. Zatim samo produžio. Po dojavi smo došli na lice mjesta i zatekli užas", navode u udruzi. 

Pročitajte i ovo Pas zavezan za bovu Prijavljeno policiji "Nudimo nagradu od 500 eura da saznamo počinitelja!": Užas u moru - pas pronađen mrtav vezan za bove

Na mjesto brutalnog smaknuća došli su veterinar, policija, a tijelo pasa prevezeno je na obdukciju. 

"Ovaj put se iskreno nadamo da će onaj ko je napravio ovakav zločin, odgovarati za njega. Samo zamislite da se netko vozi gradom u večernjim satima i puca iz pištolja u naseljenom mjestu. To vam je dovoljan razlog za brigu i taj metak je mogao pogoditi bilo koga od vas!", upozoravaju u udruženju i apeliraju na javnost da im pomogne doći do počinitelja kako bi bio kažnjen. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene